Nejprodávanější Kniha - červen 2023
horory

Dobří sousedé
Peněz je málo a jejich nový domov potřebuje rekonstrukci. Nachází se daleko na venkově anglického jihozápadu a na konci jeho zahrady se rozprostírá prastarý les. Tom a jeho rodina jsou na míle daleko od všech známých.
horory

Dobří sousedé

359 Kč
Hřbitov
Děsivá setkání s nadpřirozenem v podání nejznámějších démonologů světa
horory
Ukázky

Hřbitov

332 Kč
Jiné místo
(5x)

Mělo jít o pohodovou vyjížďku. Pak se ale objevila mlha... Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích.

horory
Ukázky

Jiné místo

314 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory

Kořist

404 Kč
Rovnováha
(1x)
Až donedávna si žil docela dobře. Měl práci, byt i skvělou holku, kterou chtěl požádat o ruku. Štěstí je ovšem vrtkavé, a tak stačila jedna malá nehoda, aby se jeho život rozsypal jako domeček z karet. Možná měl tehdy radši umřít.
horory

Rovnováha

269 Kč
Skryté obrázky
(3x)
Mallory Quinnová začíná v jednadvaceti nový život. Právě ji propustili z protidrogové léčebny a získá práci chůvy na bohatém předměstí Filadelfie. Má se starat o pětiletého Teddyho, syna Teda a Caroline Maxwellových.
horory

Skryté obrázky

359 Kč
Pan Nikdo a bílá tma
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
horory
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory

Stranger Things: Rebelka Robin

403 Kč
Berserk 1
(1x)
Osudový, krvavý příběh s prvky romantiky a velkou porcí akce! Dospělá fantasy, která si získala davy fanoušků, televizní seriál, celovečerní filmy i počítačové hry! Hrdinou je Guts, Černý šermíř, obávaný bojovník, o kterém se raději nemluví nahlas.
horory

Berserk 1

269 Kč
Noční můry z temnot
Slavná sbírka kratičkých, ale o to děsivějších příběhů, duchařských historek, městských legend a strašidelných písniček a říkadel, které sesbíral americký spisovatel a folklorista Alvin Schwartz, je určena pro děti i dospělé.
horory

Noční můry z temnot

242 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>