Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
druhý stupeň

Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
druhý stupeň
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Keltové - 20%
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
druhý stupeň
Ukázky

Keltové

212 Kč
170 Kč
Tajemství v láhvi - 20%
(2x)
Hrdinství, s nímž Irena Sendlerová za války zachránila tisícovky židovských dětí, je čas od času zmiňováno v některých knihách, věnujících se ženským "rebelkám". Ale není jedna stránka pro tak výjimečný příběh málo? Je!
druhý stupeň
Ukázky

Tajemství v láhvi

159 Kč
127 Kč
Z vůle Luny - 20%
Mari je poutnice z klanu Tkalců, dcera a dědička ženy s jedinečnou schopností léčit svůj lid, své povinnosti však odsouvá stranou, dokud ji nevyhledá zvláštní psí spojenec a nezmění navždy její osud.
druhý stupeň
Ukázky

Z vůle Luny

479 Kč
383 Kč
Francouzská revoluce - 20%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
druhý stupeň
Ukázky

Francouzská revoluce

212 Kč
170 Kč
Kameny - 20%
Víš, podle čeho se pozná smaragd? Podařilo se ti už někdy najít fosilii? Vítej ve světě milovníků minerálů, drahokamů, hornin a zkamenělin!
druhý stupeň
Ukázky

Kameny

229 Kč
183 Kč
Protřelí predátoři - 20%
26 nejobávanějších predátorů světa! Od nevinně vyhlížejících sasanek, přes zákeřné kudlanky až po vrcholové predátory v podobě žraloků, levhartů nebo vlků! Žijí v džungli, v poušti, v lesích, v horách nebo v mořích.
druhý stupeň
Ukázky

Protřelí predátoři

209 Kč
167 Kč
Už umím šetřit! - 20%
UŽ UMÍM ŠETŘIT! Na stránkách této knihy si vysvětlíme, ŽE peníze nerostou na stromech, JAK těžce a pomalu se vydělávají, ale zároveň příliš lehce a rychle se utrácejí. Ukážeme si, JAK s penězi rozumně hospodařit, PROČ šetřit a PROČ si raději nepůjčovat.
druhý stupeň
Ukázky

Už umím šetřit!

169 Kč
135 Kč
Erilian - Město čarodějů - 20%
Erilian… starobylé město vystavěné z kamení, cihel a magie. Členem Velké rady se stanou jen ti nejlepší a nejváženější čarodějové.
druhý stupeň
Ukázky

Erilian - Město čarodějů

169 Kč
135 Kč
Koralina - 20%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
druhý stupeň
Ukázky

Koralina

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 34 položek
<< < 1 2 3 4 > >>