Nejprodávanější tituly - červen 2023
dospívající mládež

Léto mezi řádky - 11%
(1x)
Příběhy nepíše život, ale my sami! Queer romance na vlně léta. Osmnáctiletý Denis se svou přítelkyní Vendy odjíždí na celé léto do Španělska, kde má působit jako animátor.
dospívající mládež
Ukázky

Léto mezi řádky

314 Kč
279 Kč
Nedej se - 11%
(1x)
Nedej se je příběh duchařský, milostný i detektivní. Je v něm přesně tolik líbání a povídání, kolik v knížkách Rainbow Rowellové čekáte – ale mnohem, mnohem víc nestvůr.
dospívající mládež

Nedej se

449 Kč
399 Kč
Z vůle Luny - 11%
Mari je poutnice z klanu Tkalců, dcera a dědička ženy s jedinečnou schopností léčit svůj lid, své povinnosti však odsouvá stranou, dokud ji nevyhledá zvláštní psí spojenec a nezmění navždy její osud.
dospívající mládež

Z vůle Luny

539 Kč
479 Kč
Zimní bitva - 11%
Sirotčinec nebo spíš převýchovný ústav v jedné nejmenované totalitní zemi, kde vládne tyranská Falanga vedená zahořklým Van Vlyckem, kde honicí psi chodí vzpřímeně a vězni jsou posíláni do krvavých gladiátorských zápasů.
dospívající mládež
Ukázky

Zimní bitva

324 Kč
288 Kč
Alma. Čarozpěv - 11%
(1x)
Druhé dějství napínavé trilogie o otroctví a boji za jeho zrušení v 18. století. Píše se rok 1787. Josef a Alma doputovali po stopách korábu Sladká Amélie a jeho nedostižného pokladu do Saint-Domingue.
dospívající mládež
Ukázky

Alma. Čarozpěv

351 Kč
312 Kč
Bitva o diamant - 11%
Sportovně-dobrodružný román pro kluky a holky. Luke je jedenáctiletý kluk, který nadevše miluje baseball. Hraje dobře, klade si vysoké cíle a ve svém vesnickém týmu je jeden z nejlepších.
dospívající mládež

Bitva o diamant

356 Kč
316 Kč
Transport za věčnost - 11%
(1x)
Kniha Františka Tichého je inspirovaná skutečnými událostmi a příběhy chlapců, kteří žili v Praze i v Terezíně, nezříká se dobrodružství a fantazie, ale zároveň je tak pravdivá, až z ní mrazí...
dospívající mládež
Ukázky

Transport za věčnost

297 Kč
264 Kč
Rocket: Tahání za ocas - 11%
Rocket dál pokračuje ve své misi napravit kiksy minulosti... ale je jich až děsivě moc. A do toho se objevuje tajemný cizinec, hrozící vyvolat vesmírnou kalamitu na děsivé Zimní planetě!
dospívající mládež

Rocket: Tahání za ocas

296 Kč
263 Kč
Dívka s havraními křídly - 11%
(1x)
Miriam je dívka, která si uchovala kontakt s duchovním světem. Vidí do sebe i ostatních a bravurně využívá svoji mysl tak, aby ona sloužila jí a ne naopak.
dospívající mládež
Ukázky

Dívka s havraními křídly

356 Kč
317 Kč
Až včera dorazíš - 6%
(1x)
Dvanáctiletá Miranda začne zničehonic zažívat spoustu podivných věcí. A tak se vydává na napínavou cestu, během které do sebe začne všechno zapadat a na jejímž konci stojí fascinující odhalení.
dospívající mládež

Až včera dorazíš

220 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>