Nejprodávanější tituly - červen 2023
dobrodružství

Ztracený v povětří - 11%
Na tohle léto u babičky a dědy Mikuláš rozhodně nezapomene!
dobrodružství
Ukázky

Ztracený v povětří

314 Kč
279 Kč
Bitva o diamant - 11%
Sportovně-dobrodružný román pro kluky a holky. Luke je jedenáctiletý kluk, který nadevše miluje baseball. Hraje dobře, klade si vysoké cíle a ve svém vesnickém týmu je jeden z nejlepších.
dobrodružství

Bitva o diamant

356 Kč
316 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
dobrodružství
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Sibiřské haiku - 11%
(5x)

Spisovatelka Jurga Vile vylíčila v knize skutečný osud svého otce. Spolu s ilustrátorkou Linou Itagaki tak odkrývá jedno z nejtemnějších období evropských dějin, sovětskou krutovládu, a vyzdvihuje lidskou odvahu a nezdolnost.

dobrodružství
Ukázky

Sibiřské haiku

403 Kč
358 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 11%
(1x)
Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán.
dobrodružství

Zkáza Jezerní kotliny

314 Kč
279 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
dobrodružství
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Otroci ze Sokora - 11%
Nové dobrodružství začíná pověřením Hala a posádky jeho Volavky, aby sloužili coby námořní hlídka ve vodách spřáteleného Araluenu. Hal, Stig, Thorn a ostatní Volavky vyplouvají na moře s nečekanou novou členkou posádky na palubě.
dobrodružství

Otroci ze Sokora

359 Kč
319 Kč
Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
dobrodružství
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
dobrodružství
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #3 - 11%
(2x)
Od střetnutí Vaška s tajemným žhářem uběhlo čtrnáct dnů. Z nečekaného místa přichází informace o klíči s třemi propletenými rybami. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami.
dobrodružství
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #3

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 198 položek
<< < 1 2 3 4 .. 20 > >>