Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
dobrodružství

Babička drsňačka znovu v akci - 20%

David Walliams se vrací do světa Babičky drsňačky v prvním a zároveň posledním (kdo ví) pokračování! Ben si zvyká na život bez své milované babičky...

dobrodružství
Ukázky

Babička drsňačka znovu v akci

248 Kč
198 Kč
Babička drsňačka - 20%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
dobrodružství
Ukázky

Babička drsňačka

148 Kč
118 Kč
Alea - dívka moře: Vlny času - 20%
Alea získala zpět své magické schopnosti a je znovu dívkou moře – má ale velké obavy o Theu. Kam ji doktor Orion odvedl?
dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: Vlny času

319 Kč
255 Kč
Bratrstvo - Kniha devátá - Pronásledování - 20%
Volavky jsou doma ve Skandii a zkoušejí na moři nově postavenou loď. Na jedné z plaveb však narazí na iberionské piráty, kteří útočí na obchodní loď, a Hal a jeho posádka bez váhání přispěchají napadeným na pomoc.
dobrodružství
Ukázky

Bratrstvo - Kniha devátá - Pronásledování

279 Kč
223 Kč
Ztracený v povětří - 20%
Na tohle léto u babičky a dědy Mikuláš rozhodně nezapomene!
dobrodružství
Ukázky

Ztracený v povětří

239 Kč
191 Kč
Prašina - Černý merkurit - 20%
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
dobrodružství
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
116 Kč
Dokud dýchám - 20%
Po strašlivých loňských událostech to vypadá, že v městečku Tišiny konečně nastal klid. Jen Adam si stále dělá starosti o svého mladšího bratra Martina, který se izoloval od zbytku světa. Pak ale na stěnu jejich domu někdo napíše rudý výhružný vzkaz.
dobrodružství
Ukázky

Dokud dýchám

299 Kč
239 Kč
Enola Holmesová - Případ růžového vějíře - 20%
Náhodné setkání s lady Cecily zanechá v Enole zvláštní dojem. Proč se její přítelkyně chovala tak divně a podstrčila jí svůj růžový vějíř? Chtěla tím něco naznačit? Když Enola nalezne stopu, která její domněnku potvrdí, vrhne se ihned do pátrání.
dobrodružství
Ukázky

Enola Holmesová - Případ růžového vějíře

199 Kč
159 Kč
Percy Jackson a egyptští mágové - 20%
(1x)
První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos.
dobrodružství
Ukázky

Percy Jackson a egyptští mágové

249 Kč
199 Kč
Zkáza Jezerní kotliny - 20%
(1x)

Pokračování legendární Chaty v Jezerní kotlině! Ludva s Pavlem dál chodí do své milované Jezerní kotliny a nosí do města lékárníkovi vzácný šafrán. Občas však mají pocit, že je někdo sleduje. Při jedné z výprav objeví jeskyni a v ní něco, co vyvolá mnoho otázek. Kdo je tajemný Havran?

dobrodružství
Ukázky

Zkáza Jezerní kotliny

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 67 položek
1 2 3 .. 7 > >>