Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
cestování

Mexikopedie - 20%
(1x)
Mexiko je rozlohou obrovská země, o níž se říká, že jeden život na její poznání nestačí. Ale proč se o to alespoň nepokusit? Mexikopedie přibližuje v abecedně řazených tématech více či méně známé oblasti mexické kultury, gastronomie, přírody i umění.
cestování
Ukázky

Mexikopedie

348 Kč
278 Kč
Moje duše Indie - 20%
Kniha, u které se budete smát od ucha k uchu, ale taky plakat dojetím, a nakonec vás pohladí po duši. Indií provoněný skutečný příběh, v němž společně s Katkou budete projíždět touto rozmanitou zemí v nejlevnější třídě indického vlaku.
cestování
Ukázky

Moje duše Indie

279 Kč
223 Kč
S Radkou na cestách - 20%
Radka Darebná je cestovatelka s duší opravdového dobrodruha. Většinu cest podnikla sama a právě to jí dalo mnoho životních vzpomínek a zkušeností. Ve své knize S Radkou na cestách popisuje své zážitky z cestování po světě, které opravdu stojí za to.
cestování
Ukázky

S Radkou na cestách

249 Kč
199 Kč
Sama v Tokiu - 20%
(1x)

Fascinující příběh novinářky, která propadla japonské kultuře  „Kdyby bylo Tokio chlap, vezmu si Tokio.“ Reportérka Marie Machytková se před mnoha lety zcela nečekaně zamilovala do Japonska a tahle láska převrátila celý její život vzhůru nohama.

cestování
Ukázky

Sama v Tokiu

329 Kč
263 Kč
Velký průvodce karavanisty - 20%
Cestování s vlastním obytným autem nebo přívěsem se u nás věnuje čím dál více lidí.
cestování
Ukázky

Velký průvodce karavanisty

339 Kč
271 Kč
Fenomén Lysá hora - 20%

Objevte krásy a zajímavosti této hory! Kniha pro milovníky Lysé hory, ale i pro ty, kdo ji ještě neznají. Dozvíte se řadu informací o historii a současnosti chat, o turistických trasách (doplněných mapami), o místní fauně i flóře, osobnostech současných i z dob minulých, závodech zde pořádaných, o místním dění, obcích a zajímavých místech v okolí.

cestování
Ukázky

Fenomén Lysá hora

269 Kč
215 Kč
K pramenům Eufratu a Tigridu - 20%
Josef Wünsch podnikl v letech 1881–1883 expedici do Arménie a Kurdistánu, tehdy okrajových oblastí jihovýchodní části Osmanské říše. Jeho výprava přinesla řadu zeměpisných objevů a zjištění.
cestování
Ukázky

K pramenům Eufratu a Tigridu

239 Kč
191 Kč
Jací jsou? - Řekové - 20%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Řekové

119 Kč
95 Kč
Provence - 20%
To nejkrásnější z Provence slovem, obrazem i na videu. Za vůní levandule, světem malých opatství, horských vesnic, přírodou, památkami UNESCO, po stopách Římanů, malířů, spisovatelů. Legendy i fakta. Rady na cestu - na základě vlastních zkušeností.
cestování
Ukázky

Provence

149 Kč
119 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
cestování
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>