Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
cestování

Pěšky mezi buddhisty a komunisty - 20%
(5x)
Když mi byly tři, rozbil jsem si hlavu o bidet. Když mi bylo devět, rozbil jsem si hlavu o kolo, které jsem vedl do kopce. Myslím, že bych vůbec neměl cestovat, protože jsem hrozně nešikovnej. Ale stejně to dělám. Radši ale chodím pěšky, protože tak je to nejbezpečnější.
cestování
Ukázky

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

279 Kč
223 Kč
Tchaj-wan - 20%
Vysoké hory, moře, pláže, roztodivné geologické útvary, divoké řeky a moderní velkoměsta. K tomu všemu je třeba přičíst velmi milé obyvatele, chutné jídlo i pití a takřka absenci západních turistů.
cestování
Ukázky

Tchaj-wan

129 Kč
103 Kč
Anglické listy - 20%
Čtenářsky přitažlivý „cestopis“ psaný s pochopením pro všednodenní život a kulturu. Nenucené přecházení od věcí trvalých k okamžitým dojmům, kombinace poučeného cestovatele s „naivním“ divákem. Doporučená školní četba.
cestování
Ukázky

Anglické listy

49 Kč
39 Kč
Fenomén Praděd - 20%
Vydejte se za poznáním tajemných zákoutí nejvyšší hory Jeseníků! Čekají na vás zajímavá místa a stavby, vodní toky i okolní sídla. Dozvíte se vše o mytickém duchu hor, který prý v hoře sídlí, i o zajímavých osobnostech spojených s tímto podmanivým místem.
cestování
Ukázky

Fenomén Praděd

279 Kč
223 Kč
Moje čínská dekáda - 20%
Pavel Dvořák nikdy netoužil procestovat svět. Toužil poznat Čínu. Ale poznat ji tak, jak ji pozná málokdo! Po studiích na čínské univerzitě se měl vrátit domů, ale místo toho zavolal rodičům, že už se nevrátí.
cestování
Ukázky

Moje čínská dekáda

319 Kč
255 Kč
Tomík opět na cestách - 20%
Tomík je opět na cestách. I když na kole nikdy předtím neujel víc než 50 kilometrů, rozhodl se absolvovat náročnou, 7 500 kilometrů dlouhou cestu.
cestování
Ukázky

Tomík opět na cestách

249 Kč
199 Kč
Volání šumavských samot - 20%
Volání šumavských samot je skromnou knihou, ve které se autor vyznává ke své celoživotní lásce k šumavským horám (převážně k oblasti okolo Špičáku a Železné Rudy).
cestování
Ukázky

Volání šumavských samot

172 Kč
138 Kč
Výjezd šťastný - 20%
(1x)
Deníky mladých Šternberků z kavalírské cesty, podniknuté počátkem 60. let 17. století, představují unikát mezi podobnými prameny k dějinám cestování v období baroka, už proto že jsou z většiny psány dobovou, navíc živou a barvitou češtinou.
cestování
Ukázky

Výjezd šťastný

348 Kč
278 Kč
Za sluncem po stopách císařovny Sisi - 20%
Vydejte se Za sluncem po stopách císařovny Sisi!
cestování
Ukázky

Za sluncem po stopách císařovny Sisi

382 Kč
306 Kč
Znovuobjevené krásy Čech - 20%
Mezi středními Čechami a Krušnými horami leží nedoceněná a opomíjená část naší země, region plný historických památek a překrásné přírody.
cestování
Ukázky

Znovuobjevené krásy Čech

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>