Nejprodávanější tituly - červen 2023
rodina a dítě

Logopedie pro nejmenší - 11%
Pracovní sešit plný her, doplňovaček, obrázků a úkolů pro rozvoj komunikačních dovedností a výslovnosti. Logopedie není jen nácvik správné výslovnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem - Fyzioterapeutky dětem - 11%
Na dobrém začátku záleží! Cílem této knihy, sepsané dvěma fyzioterapeutkami a zároveň maminkami malých dětí, je srozumitelně, přehledně a prakticky provést rodiče pohybovým vývojem jejich děťátka v prvních třech letech života.
rodina a dítě

Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem - Fyzioterapeutky dětem

359 Kč
319 Kč
Mazej ven! - 11%
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
rodina a dítě
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
236 Kč
Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace - 11%
Autorka PhDr. Marja Volemanová, PhD., původem z Holandska, se zabývá problematikou přetrvávajících primárních reflexů již řadu let.
rodina a dítě

Teoretické základy metody Neuro-vývojové stimulace

441 Kč
392 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 11%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
rodina a dítě

Emoční poruchy v dětství a dospívání

377 Kč
335 Kč
Psychologie v učitelské praxi - 20%
Když pracovníci NASA hledali profesi, která by vyžadovala podobné vlastnosti osobnosti, jaké jsou kladeny na špičkové letce, počítač prý z několika stovek profesiogramů vyhodnotil jako nejbližší vhodné povolání profesi učitele.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologie v učitelské praxi

314 Kč
251 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
rodina a dítě
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Výchova bez poražených - 6%
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.
rodina a dítě

Výchova bez poražených

289 Kč
272 Kč
Procvičuj slabiky - 1. třída - 11%
Barevný sešit zaměřený na procvičování slabik obsahuje množství obrázkových aktivit a jazykových kvízů. Zábavnou formou si děti mohou procvičovat učivo 1. třídy ZŠ během školního roku i o prázdninách. Součástí je klíč pro rodiče k vyjmutí.
rodina a dítě

Procvičuj slabiky - 1. třída

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 431 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 44 > >>