Nejprodávanější knihy - červen 2023
rodina a dítě

Přetrvávající primární reflexy - 11%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

rodina a dítě

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
392 Kč
Kniha pocitů - 11%
(2x)
Sofii zaplavil smutek. Nejlepší kamarádka se odstěhovala do vzdáleného města! Zůstaly po ní jen vzpomínky a obrovská prázdnota. Co teď? Bude se Sofie ještě někdy radovat?
rodina a dítě
Ukázky

Kniha pocitů

495 Kč
440 Kč
Dyslexie! Nebo ne? - 11%

Problémy se čtením nemusí být vždy způsobeny dyslexií. I když symptomy jsou hodně podobné, problémy se čtením mohou být způsobeny přetrvávajícími primárními reflexy, které mají negativní vliv na plynulost očních pohybů a spolupráci očí.

rodina a dítě

Dyslexie! Nebo ne?

441 Kč
392 Kč
Raketa – Hravá kniha pro děti 2 - 11%
Pokračování oblíbené pracovní knihy od tvůrců časopisu Raketa. Výběr těch nejzajímavějších a nejzábavnějších aktivních úkolů, kvízů a her z čísel 16 až 30.
rodina a dítě

Raketa – Hravá kniha pro děti 2

266 Kč
236 Kč
Jsi tam, brácho? - 11%
(3x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
rodina a dítě
Ukázky

Jsi tam, brácho?

251 Kč
223 Kč
Příběhostroj - 11%
(2x)
Kniha rozvíjí čtenářskou gramotnost, kreativitu, obrazotvornost a tříbí schopnosti vypravěče. Připraveno je 60 bohatě ilustrovaných zábavných úkolů a her. Součástí knihy je navíc netradiční „generátor příběhů“.
rodina a dítě
Ukázky

Příběhostroj

356 Kč
316 Kč
Čtyřlístek si hraje na školu - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou na děti ve věku od pěti do osmi let, volně navazující na Čtyřlístek jde do školky.
rodina a dítě

Čtyřlístek si hraje na školu

134 Kč
119 Kč
Procvičujeme si češtinu se strašidly - 11%
Čeština vůbec nemusí být nuda. Hrajte si a procvičujte se strašidýlky například vyjmenovaná slova, slovní druhy nebo třeba tvrdé a měkké i a mnoho dalšího. Chcete projít bludištěm do cíle?
rodina a dítě

Procvičujeme si češtinu se strašidly

323 Kč
287 Kč
Děti vaří - 11%
Obrázková kuchařka Děti vaří přináší sadu jednoduchých receptů, které zvládnou i samy děti. Sada obsahuje celkem 14 receptů na přípravu jídel od snídaně až po večeři. Každý je vytištěn na samostatném papíru – pro snadnější orientaci.
rodina a dítě

Děti vaří

347 Kč
308 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
rodina a dítě
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 382 položek
1 2 3 .. 39 > >>