Nejprodávanější knihy - červen 2023

Strážkyně paměti
(2x)
Kniha „Strážkyně paměti“ přináší nové poznání o vývoji a osídlení Země již od prvních obřích kosmicko-zemských lidských ras, jež lze považovat i za prapředky Slovanů.

Strážkyně paměti

585 Kč
Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí
(9x)

Autorka představuje knižní podobu vtipně a s nadhledem vyprávěných příběhů ze života indiánů kmene Čerokí o velké rodině, muži a dětech, společně žijících na půdě, která indiánům po staletí patří, uprostřed hlubokých lesů v Severní Karolíně.

Ukázky

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

313 Kč
Tam uvnitř něco je!
(2x)

Tato kniha je od prvního pohledu podivná a něco se v ní ukrývá… Ač je určena dětem, má šanci stát se zásadním knižním titulem pro celou rodinu, protože imaginace Tomáše Peřiny umocněná výtvarným projevem Františka Skály – to je hodně silná káva.

Ukázky

Tam uvnitř něco je!

313 Kč
O původu času
(1x)
Nejbližší spolupracovník Stephena Hawkinga ve své knize představuje poslední myšlenky o vesmíru této intelektuální hvězdy našeho věku. Jedná se o dramatickou revizi teorie, kterou Hawking předložil ve své Stručné historii času.

O původu času

390 Kč
Stav beztíže
Stav beztíže je pátá sbírka humoristických próz z pera Woodyho Allena.Kniha se přitom vyznačuje pozoruhodnou tematickou šíří .
Ukázky

Stav beztíže

268 Kč
Les v domě
(27x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
Ukázky

Les v domě

386 Kč
Mýtus normálnosti
Jak sám autor říká, kniha s tématem vlivu naší kultury na zdraví ho „volala“ mnoho let. Dlouho na ni ale nenacházel ani odvahu, ani dostatek sil.

Mýtus normálnosti

689 Kč
Kde jsi, když nejsi
(8x)
Bouřlivé, syrové a vášnivé vyprávění o rozchodu. Toto je příběh o svobodě, závislosti, zbabělosti a statečnosti. O poslušnosti, laskavosti i lhostejnosti. O těch nejlepších a nejhorších rozhodnutích. O naději a beznaději. O zraňování a zraňování se.

Kde jsi, když nejsi

404 Kč
Veselý Sisyfos
(2x)
Alexandr Mitrofanov patří k nejvýraznějším osobnostem české žurnalistiky posledních třiceti let. Jeho životní příběh a rozkročení mezi dva světy mu poskytuje jedinečný vhled jak do ruské, tak i do české duše.

Veselý Sisyfos

332 Kč
Modrá krev
(1x)

Unikátní cyklus České televize Modrá krev nyní v přehledném knižním zpracování! Nahlédněte do pohnutých osudů české aristokracie a poznejte sídla, která bývala jejich domovem.

Modrá krev

422 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>