Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2023

Zatmění
(3x)
Měsíc se zalévá krví. Třináctý případ Harryho Holea.
Ukázky

Zatmění

449 Kč
Les v domě
(20x)

Mládí je někdy k nepřežití… Dětská hrdinka nového románu Aleny Mornštajnové se zdá být všem na obtíž.

Ukázky

Les v domě

389 Kč
Dech
(1x)
Na základě tisíciletých lékařských textů a nedávných špičkových studií v pulmonologii, psychologii, biochemii a fyziologii člověka kniha Dech konfrontuje naši znalost toho, co víme o své nejzákladnější biologické funkci. Dechu.
Ukázky

Dech

399 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(19x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
Ukázky

Stopařův průvodce galaxií

199 Kč
Vraní oko
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

379 Kč
Zásnubní prsten
(1x)
Během jednoho týdne zmizí na Starém Městě pražském tři pohledné mladé dívky. Pátrání po nich se ujme Jiří Adam z Dobronína, vzápětí však dojde k vraždě zlatnického tovaryše.
Ukázky

Zásnubní prsten

368 Kč
Hrdý Budžes
(9x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
Ukázky

Hrdý Budžes

139 Kč
Nástrahy zubařského křesla
(1x)

„Málokterý muž je hrdinou sám před sebou při návštěvě zubního lékaře.“ Hercule Poirot si byl této skutečnosti velmi intenzivně vědom. Ale také měl smysl pro systém a pořádek, který mu velel dvakrát ročně podstoupit preventivní prohlídku...

Ukázky

Nástrahy zubařského křesla

349 Kč
Rozpůlený dům
(8x)
Nevelká krkonošská obec Benecko, kde se narodil průkopník českého lyžování Bohumil Hanč, mohla svého času posloužit za zmenšený model „rozpůleného domu“, jakým se po rozpadu Rakouska-Uherska stalo nově vzniklé Československo.
Ukázky

Rozpůlený dům

479 Kč
Zločin jak ho pamatuju
Novinář Josef Klíma pátrá, jak zločin formoval české dějiny od devadesátých let po současnost. V audioknize defilují jména Mrázek, Krejčíř, Roubal, Kajínek a další.
Ukázky

Zločin jak ho pamatuju

298 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 393 položek
1 2 3 .. 40 > >>