Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2023

Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.
Ukázky

Nadýchané pohádky

150 Kč
Babička drsňačka
(10x)
Humorný příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

299 Kč
Dokonalá lítost
(5x)
Strach je odjištěná nálož. Sedmý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové. Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky.
Ukázky

Dokonalá lítost

399 Kč
Meteorit z Mušlovky
(2x)
Co stojí za tajemnou září nad Petřínem? Své vědí tři kamarádi, kteří našli neobyčejný kámen v Dalejském údolí. Svižně napsaná knížka plná napětí a dobrodružství.
Ukázky

Meteorit z Mušlovky

288 Kč
Miss Dior
(1x)
Příběh výjimečného života Catherine Dior, jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Britská spisovatelka Justine Picardie se vydává po stopách mladší sestry jednoho z nejvlivnějších světových módních návrhářů.
Ukázky

Miss Dior

428 Kč
Nadsamec
(1x)
Přehnaná maskulinita, machismus, víra v nadlidskou mužnost. To vše geniálně ironizuje Alfred Jarry ve svém satirickém románu „Nadsamec“. Jde vlastně o jednoduchou satirickou hříčku s velmi prostým, možná až absurdním dějem.
Ukázky

Nadsamec

195 Kč
Temná hra
(9x)
Čerstvě povýšený inspektor Henry Ford je povolán k vyšetřování dvojité vraždy.
Ukázky

Temná hra

399 Kč
Vztahy a pasti
(2x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
Ukázky

Vztahy a pasti

299 Kč
Mezi dvěma Kimy
(6x)
Unikátní vhled do života v KLDR, zemi, do které se člověk běžně nepodívá, a pokud ano, vidí pouze to, co mu režim chce ukázat. Koreanistce Nině Špitálníkové se tuto pečlivě budovanou oponu podařilo odhrnout.
Ukázky

Mezi dvěma Kimy

349 Kč
Novinářem v Číně
(7x)
Když Tomáš Etzler přistál v říjnu 2006 v Pekingu, Čínu téměř neznal. V následujících letech zde však připravil stovky reportáží a zažil řadu silných příběhů. Jak v nejlidnatější zemi světa žijí běžní lidé?
Ukázky

Novinářem v Číně

399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 393 položek
<< < 1 2 3 4 .. 40 > >>