Nejprodávanější Kniha - červen 2023

Příběhy kacířství
Když se vojevůdce Horus vzbouřil proti Císaři, vypukla občanská válka, která téměř zničila Impérium. V celé galaxii zuří boje, když se někteří Astrates postavili proti svým bratrům ve zbrani. Jediným vítězem této vleklé války je smrt...

Příběhy kacířství

341 Kč
Umění politické strategie
(2x)
Světoznámý politolog, poradce pěti amerických prezidentů Henry Kissinger detailně analyzuje kariéru šesti legendárních státníků, které osobně poznal a označil je za výjimečné osobnosti. Vychází u příležitosti jubilejních autorových narozenin!
Ukázky

Umění politické strategie

627 Kč
Jana bude brzy sbírat lipový květ
(3x)
Sbírka Jana bude brzy sbírat lipový květ je v jádru souborem nénií za odchodem nejbližšího člověka z tohoto světa. Verše Miloše Doležala vynikají koncizním tvarem, lapidárním výrazem, pracují s překvapivou asociativností, intertextualitou, ...

Jana bude brzy sbírat lipový květ

224 Kč
Kdo tu mluvil o vítězství?
(6x)
Tereza Matějčková ve své nejnovější knize nabízí víc než dějiny pojmu nebo tematické čtení odkazu známých myslitelů – svěží pohled na nově položenou otázku po sebepřijetí a růstu.

Kdo tu mluvil o vítězství?

306 Kč
Koloušek
(2x)
Co se stane, když se do vás osudově zamiluje muž, a vy se zrovna máte vdávat? A je vůbec svatba v životě ženy radostnou událostí, nebo jen přežitkem, který mladou herečku Lucii svazuje?

Koloušek

359 Kč
Mycelium IV: Vidění
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
Čtyřka z Baker Street 6
(1x)
Billy, Charlie a Černý Tom jsou pronásledováni policií a musejí rychle zmizet. A tak se vydávají na útěk, během něhož na ně čeká plno nástrah a který vyústí v jedno strašlivé drama… Pro Čtyřku z Baker Street už nikdy nebude nic jako dřív…
Ukázky

Čtyřka z Baker Street 6

206 Kč
Avilion
Závěrečný román cyklu o prapůvodním lese plném oživlých mýtů završuje osudy rodiny Huxleyových v příběhu plném bolesti a ztrát.
Ukázky

Avilion

448 Kč
Těla
(5x)
Matky a dcery. Jejich těla, jejich pouto, jejich rozepře, jejich strachy.

Těla

296 Kč
Čtyřka z Baker Street 7
Je načase, aby Sherlock Holmes vyšel ze stínu a znovu se objevil v Baker Street…
Ukázky

Čtyřka z Baker Street 7

206 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>