Nejprodávanější knihy - červen 2023

Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás - 11%
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
364 Kč
Cesta šamana - 11%
Dnes již klasické dílo o šamanismu a nejpřednější zdroj informací, který razil cestu šamanské renesanci na Západě.

Cesta šamana

259 Kč
230 Kč
Útěk na venkov - 11%
(6x)
Ellla odjela na venkov hlídat dům své kmotry, ta ale zapomněla zmínit maličkost – že tam na ni bude čekat fenka Tess, o kterou je třeba pečovat.

Útěk na venkov

404 Kč
359 Kč
Vraní oko - 11%
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

386 Kč
343 Kč
Čtyřka z Baker Street 4 - 11%
(1x)
Sherlock Holmes je mrtvý! Alespoň to tvrdí britské noviny.… Během konfrontace s ďábelským Moriartym slavný detektiv spadl do propasti Reichenbachských vodopádů.

Čtyřka z Baker Street 4

206 Kč
183 Kč
Čtyřka z Baker Street 5 - 11%
(1x)
Billy, Charlie a Tom (a kočka Watson!) začínají novou kapitolu svého života.

Čtyřka z Baker Street 5

206 Kč
183 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 11%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních reflexech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

Přetrvávající primární reflexy

441 Kč
392 Kč
České hrady, zámky a tvrze V. - 6%
(3x)
Pátá část přehledu panských sídel v Čechách zahrnuje okolo sto třiceti objektů z území, jež se přibližně shoduje s oblastí označovanou dnes jako Východní Čechy. Heber popisuje sídla, jež v jeho době byla ještě rozsáhle dochovaná.
Ukázky

České hrady, zámky a tvrze V.

1 596 Kč
1 502 Kč
Superstrašlivák - 11%

Na sopečném ostrově uprostřed moře hemžícího se žraloky stojí škola pro mladistvé provinilce zvaná U Nemilosrdných: vyučování je jedna velká hrůza, jídlo ve školní jídelně se skoro nedá pozřít a učitelé dětem nahánějí strach...

Ukázky

Superstrašlivák

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>