Nejprodávanější tituly - červen 2023
horory

Rovnováha - 11%
(1x)
Až donedávna si žil docela dobře. Měl práci, byt i skvělou holku, kterou chtěl požádat o ruku. Štěstí je ovšem vrtkavé, a tak stačila jedna malá nehoda, aby se jeho život rozsypal jako domeček z karet. Možná měl tehdy radši umřít.
horory

Rovnováha

269 Kč
239 Kč
Skryté obrázky - 11%
(3x)
Mallory Quinnová začíná v jednadvaceti nový život. Právě ji propustili z protidrogové léčebny a získá práci chůvy na bohatém předměstí Filadelfie. Má se starat o pětiletého Teddyho, syna Teda a Caroline Maxwellových.
horory

Skryté obrázky

359 Kč
319 Kč
Pan Nikdo a bílá tma - 11%
Po krásném podzimním dnu se maminka s holčičkami vrací domů. Čekají, že jim otevře tatínek, ale ten doma není a nepřichází… Čím dál víc je trápí nejistota: Kde může být? Nestalo se mu něco? Místo tatínka nakonec zazvoní pan Nikdo.
horory
Ukázky

Pan Nikdo a bílá tma

269 Kč
239 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin - 11%
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
horory

Stranger Things: Rebelka Robin

403 Kč
358 Kč
Berserk 1 - 11%
(1x)
Osudový, krvavý příběh s prvky romantiky a velkou porcí akce! Dospělá fantasy, která si získala davy fanoušků, televizní seriál, celovečerní filmy i počítačové hry! Hrdinou je Guts, Černý šermíř, obávaný bojovník, o kterém se raději nemluví nahlas.
horory

Berserk 1

269 Kč
239 Kč
Noční můry z temnot - 11%
Slavná sbírka kratičkých, ale o to děsivějších příběhů, duchařských historek, městských legend a strašidelných písniček a říkadel, které sesbíral americký spisovatel a folklorista Alvin Schwartz, je určena pro děti i dospělé.
horory

Noční můry z temnot

242 Kč
215 Kč
Zjevení Cthulhu - 11%
(1x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
horory

Zjevení Cthulhu

314 Kč
279 Kč
Černý příliv - 11%
Nevinná procházka po pláži se zvrhne v apokalyptický horor. Mike a Beth byli do té doby cizími lidmi.
horory
Ukázky

Černý příliv

359 Kč
319 Kč
Ďáblovy dveře - 11%

Halloweenská noc roku 1982. V Hotelu Blackwater, dříve známém jako dům Perronových, zmizelo nebo bylo brutálním způsobem zavražděno mnoho lidí. Události té noci zůstaly obestřeny tajemstvím. Až doteď…

horory

Ďáblovy dveře

359 Kč
319 Kč
Když nás temnota miluje - 11%
(2x)
Sbírka dvou novel, které v sobě spojují krásu a hrůzu skryté za zdánlivou jednoduchostí života na malém městě. Když nás temnota miluje Sally Ann je mladá farmářka, stále ještě nadšená z nedávné svatby a zářivé budoucnosti.
horory

Když nás temnota miluje

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>