Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
cestopisy

Za sluncem po stopách císařovny Sisi - 20%
Vydejte se Za sluncem po stopách císařovny Sisi!
cestopisy
Ukázky

Za sluncem po stopách císařovny Sisi

382 Kč
306 Kč
Alpský přelet - 20%
(1x)
Ujet bezmála tisíc kilometrů na kole v plné polní, že se zdá nemožné? Bláznivé? Dobrodružné? Pro nás to byla zkrátka výzva s velkým V. Cestopis vypráví o cestě dvanácti přátel, kteří se rozhodli pokořit Alpy na kole.
cestopisy
Ukázky

Alpský přelet

199 Kč
159 Kč
Made in Korea II - 20%
(2x)
Pokračování úspěšného sborníku Made in Korea přináší dalších třicet sedm pohledů na rozdělený poloostrov.
cestopisy
Ukázky

Made in Korea II

190 Kč
152 Kč
Míň než kopnout si do psa - 20%
(1x)
Příběhy z osmi zemí východní a jihovýchodní Asie, o kterých autor referoval jakožto stálý zahraniční zpravodaj Českého rozhlasu. Zvláštní, záhadný případ ztracených dětí v nebezpečné thajské jeskyni, děsivé utrpení rohingských uprchlíků...
cestopisy
Ukázky

Míň než kopnout si do psa

179 Kč
143 Kč
Moje duše Indie - 20%
Kniha, u které se budete smát od ucha k uchu, ale taky plakat dojetím, a nakonec vás pohladí po duši. Indií provoněný skutečný příběh, v němž společně s Katkou budete projíždět touto rozmanitou zemí v nejlevnější třídě indického vlaku.
cestopisy
Ukázky

Moje duše Indie

279 Kč
223 Kč
Pod štítem Charkova - 20%
(2x)
Válka nás zastihla v Charkově. Každou chvíli jsme čekali, že město padne do rukou ruské armády, která se snažila prolomit obranu. Charkov ale vydržel. Nevzdal se.
cestopisy
Ukázky

Pod štítem Charkova

319 Kč
255 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
cestopisy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
S Radkou na cestách - 20%
Radka Darebná je cestovatelka s duší opravdového dobrodruha. Většinu cest podnikla sama a právě to jí dalo mnoho životních vzpomínek a zkušeností. Ve své knize S Radkou na cestách popisuje své zážitky z cestování po světě, které opravdu stojí za to.
cestopisy
Ukázky

S Radkou na cestách

249 Kč
199 Kč
Sama v Tokiu - 20%
(1x)

Fascinující příběh novinářky, která propadla japonské kultuře  „Kdyby bylo Tokio chlap, vezmu si Tokio.“ Reportérka Marie Machytková se před mnoha lety zcela nečekaně zamilovala do Japonska a tahle láska převrátila celý její život vzhůru nohama.

cestopisy
Ukázky

Sama v Tokiu

329 Kč
263 Kč
Jak jsem poznal Japonsko - 20%
Japonsko je vzdálená exotická země opředená mýty a záhadami. Před svou první cestou jsem nic moc nevěděl. Pojmy jako wabi-sabi, kincugi či ikigai jsem měl za kouzelné formulky. Japonci mě však hodně naučili.
cestopisy
Ukázky

Jak jsem poznal Japonsko

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>