Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
světová

Vězeňkyně
(3x)
Amélie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku.
světová
Ukázky

Vězeňkyně

319 Kč
Všichni krásní koně
(2x)
Román Všichni krásní koně je prvním dílem tzv. „Hraniční trilogie“ a lze jej směle označit za jeden z vrcholů McCarthyho díla; autor za něj v roce 1993 prestižní National Book Award i National Book Critics Circle Award.
světová
Ukázky

Všichni krásní koně

298 Kč
Tání
Končí jaro a ledy pukají. Deer, kamarádka i policejní kontakt Sama Bergera a Molly Blomové, se zotavuje po brutálním útoku ruského mafiánského bosse. Protože je upoutaná na invalidní vozík, nedostane se k ničemu jinému než ke kancelářské práci.
světová
Ukázky

Tání

319 Kč
Čas vraždy
Pátá z řady detektivních příběhů z britského venkova s trochu vznětlivým, ale sympatickým detektivem inspektorem Stevem Carmichaelem.
světová
Ukázky

Čas vraždy

189 Kč
Královsky tvá
(1x)
Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrooková měla neobvyklé dětství. Byla vychována, aby se stala budoucí královnou – první královnou Wesska.
světová
Ukázky

Královsky tvá

239 Kč
Pohádka
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
světová
Ukázky

Pohádka

400 Kč
Hory zpívají
(4x)
Pro čtenářky Min Jin Lee a Lisy See Rodinná sága o lidské vytrvalosti, křehkosti rodinných pout a odhodlání. Cesta matky, která pro své děti obětuje vše, a spletitá cesta vnučky vyrovnávající se se zděděnou rodinnou zátěží.
světová
Ukázky

Hory zpívají

308 Kč
Partner pro život?
Ctižádostivá architektka Adeline rozhodně neplánuje v nejbližší době vdavky. Když ale po jedné vášnivé noci s politikem Joem Breckenridgem nechtěně otěhotní, jejich příbuzní trvají na sňatku.
světová
Ukázky

Partner pro život?

69 Kč
Silo
(5x)
V silu pod zemí, zamořenou jedy, se ukrývají lidé: naučili se tu žít, milovat se i umírat. Jednou za čas je někdo z nich vyslán na povrch čistit senzory. Ví, že se nikdy nevrátí. Ví, že jde na smrt… Po letech udržování křehké rovnováhy se však systém octne před zhroucením.
světová
Ukázky

Silo

279 Kč
Bretaňský příliv

Rybáři, vědci, pašeráci a legendami opředený ostrov uprostřed Atlantského oceánu. Komisař Dupin nechtěl už nikdy vyšetřovat na moři.

světová
Ukázky

Bretaňský příliv

399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>