Nejprodávanější tituly v roce 2023
sci-fi

Hliněná božstva
Milióny let už žijí Hlinění v područí Kamenů a jejich strašlivého božstva, Kamenné královny. Ulicemi Kamenného města se plíží nejmenší z nejmenších, Hliněný zlodějíček Lot, který vůbec netuší, že se brzy stane ústřední postavou války svého lidu za svobodu.
sci-fi
Ukázky

Hliněná božstva

49 Kč
Hra bez pravidel - Obránce perimetru IV.
Říše je na pokraji rozpadu. Hlavní političtí představitelé mezi sebou bojují a uzavírají dosud nepředstavitelná spojenectví. Trůnní svět ztrácí půdu pod nohama a kromě toho je Říše nucena bránit se neustávajícím útokům cizáků.
sci-fi

Hra bez pravidel - Obránce perimetru IV.

287 Kč
Hvězdný oceán
Za hranicemi vesmíru leží oblasti, kde přestávají platit známé fyzikální zákony. Válečníci, uvěznění v nespojitosti společně s cizími bytostmi a podrobení psychomorfickým experimentům, upadnou do sítě mistrných intrik a vražedných konfliktů.
sci-fi

Hvězdný oceán

250 Kč
Jak vypálit Chrome
(1x)
Temná vize počítačových kovbojů, biologicky zdokonalených vojáků štěstí a hi-techových jedinců vyřazených z normálního života získala Williamu Gibsonovi nebývalou chválu.
sci-fi

Jak vypálit Chrome

269 Kč
Jiskry války
Inteligentní válečná kosmická loď Vrtošivá fena byla zkonstruována pro boj, ale je znechucena svou účastí na genocidě během poslední války. Zbavená výzbroje se snaží odčinit, co spáchala.
sci-fi

Jiskry války

296 Kč
Kletba
(1x)
Gowery vstoupil do služeb Dante Albrechta, přezdívaného Inkvizitor a stal se jeho špionem v uzavřeném prostředí bornnských Filmových ateliérů.
sci-fi

Kletba

241 Kč
Laila

Napínavý sci-fi thriller, který vás donutí k zamyšlení!

Adam Baxa pracuje jako elitní právník londýnské firmy. Přesto má pocit, že v jeho perfektní paměti je mezera. A v jeho životě ještě větší. S Lailou se má všechno změnit.

sci-fi
Ukázky

Laila

249 Kč
Městečko Pines 2
(2x)
Pokračování úspěšného sci-fi thrilleru, který posloužil jako předloha oceňovaného seriálu M.
sci-fi

Městečko Pines 2

314 Kč
Mír prohrává
Na poručici Džasminder Čaudry se usmálo štěstí.
sci-fi

Mír prohrává

323 Kč
Ocelová šlechta
Scioni neznají meze. Scioni neumírají. Scioni nemizí.? Seržant Ted Regan má problém. Syn mocného korporátního rodu, Scion, se ztratil někde na frontě. Měla ho ochránit jeho zbroj – smrtonosný bitevní pancíř...
sci-fi

Ocelová šlechta

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100