Nejprodávanější tituly v roce 2023
sci-fi

Zlatý kříž
Václav Vran pracuje jako analytik v bance. Vede všední život, který udržuje pod kontrolou pomocí mobilního telefonu, množství peněz a povrchních přátel. Když si jednoho dne krátí cestu z práce přes park, zaútočí na něj démon.
sci-fi
Ukázky

Zlatý kříž

250 Kč
Americká válka
(1x)
Co by se mohlo stát, kdyby Amerika obrátila své nejničivější politiky a smrticí zbraně proti sobě?
sci-fi

Americká válka

332 Kč
Batman 3: Já jsem zhouba
Příšery. Zabijáci. Šílení doktoři… každý přináší do Gothamu novou hrozbu. Ale to je jen kouřová clona, která má zamaskovat skutečné nebezpečí skrývající se ve stínech. Banea. Muž, který zlomil Temného rytíře, se vrací, aby ho dorazil.
sci-fi

Batman 3: Já jsem zhouba

269 Kč
Čarodějčin syn
(3x)
Ten, v jehož schopnosti nikdo nevěří, se stane zachráncem. Matka dvojčat Neda a Tama je čarodějka, svá kouzla uchovává ve sklepě v hliněném hrnci. Jednoho dne se jeden z chlapců nešťastnou náhodou utopí...
sci-fi
Ukázky

Čarodějčin syn

268 Kč
Den v Mallworldu
(1x)
Tato sbírka je vůbec první knihou soudobého thajského autora, která vychází v češtině. Obsahuje čtveřici povídek: dvě science fiction z daleké budoucnosti a dvě povídky s tajemstvím odehrávající se v Thajsku koncem 20. století – jedna z nich byla nom
sci-fi
Ukázky

Den v Mallworldu

131 Kč
Devět nocí
(1x)
Hrozba byla zažehnána. Bezprostřední nebezpečí pominulo. Sera a Lee mohou konečně žít své životy, tak, jak si je ve vidině svobody vysnili. Jenomže tam, kde mělo zářit hrdinství, zůstalo v očích lidu selhání.
sci-fi

Devět nocí

314 Kč
Doctor Strange 3: Krev v éteru
Empirikul je po smrti. Ale magie a Doctor Strange málem také. Takže je na čase dát všechno do pořádku. I kdyby měl Strange prohledat celý svět a shromáždit každý střípek magie, který se kde válí.
sci-fi

Doctor Strange 3: Krev v éteru

314 Kč
Emisar
(2x)
Dystopická sci-fi novela oceňované japonské spisovatelky žijící od roku 1982 v Německu. Autorka přináší vizi rodné ostrovní země, která se uzavřela před ostatním světem. Veškeré cizí vlivy a jazyky byly postaveny mimo zákon a staly se nežádoucími.
sci-fi

Emisar

201 Kč
Hliněná božstva
Milióny let už žijí Hlinění v područí Kamenů a jejich strašlivého božstva, Kamenné královny. Ulicemi Kamenného města se plíží nejmenší z nejmenších, Hliněný zlodějíček Lot, který vůbec netuší, že se brzy stane ústřední postavou války svého lidu za svobodu.
sci-fi
Ukázky

Hliněná božstva

49 Kč
Hra bez pravidel - Obránce perimetru IV.
Říše je na pokraji rozpadu. Hlavní političtí představitelé mezi sebou bojují a uzavírají dosud nepředstavitelná spojenectví. Trůnní svět ztrácí půdu pod nohama a kromě toho je Říše nucena bránit se neustávajícím útokům cizáků.
sci-fi

Hra bez pravidel - Obránce perimetru IV.

287 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>