Nejprodávanější tituly v roce 2023
poezie

Plochostropý hranostaj
(1x)
Kniha veršů a koláží příležitostného vědce, malíře a účastníka života Luboše Kafky zaujme nejen originálním názvem. Působivá grafická podoba knihy spolu s originálními, nekonvenčními básněmi a celostrannými barevnými kolážemi.
poezie

Plochostropý hranostaj

200 Kč
Počítání se zvířátky

Něžné i vtipné básničky o počítání do dvaceti, psané velkým tiskacím písmem. Kniha tak rozvíjí kompetence matematické, ale i čtenářské, protože využívá GENETICKOU METODU ČTENÍ.

poezie
Ukázky

Počítání se zvířátky

360 Kč
Pokušitel laní
(1x)
Druhá básnická sbírka autora knihy Vzkazy Madame X Davida Pillow, všestranného pořadatele literárních večerů, příznivce poesie, jenž čile spolupracuje s muzikanty i dalšími umělci.
poezie

Pokušitel laní

242 Kč
Prarady a jiné písně
(1x)
Soubor Prarady a jiné písně představuje básníka a germanistu Pavla Novotného jako autora, pro něhož má samotná forma písně osobní důležitost, protože v ní pro sebe kdysi poprvé objevil techniku zpracovávání či imitovaní cizích promluv, ...
poezie

Prarady a jiné písně

224 Kč
Prasklé bubliny
(1x)
Tomáš Henry Abraham (*24. 6. 2000) je student JAMU, herec a básník. Sbírka Prasklé bubliny je jeho debutem.
poezie

Prasklé bubliny

159 Kč
Prostořekost
Básníkovy juvenilie jsou ohlédnutím za obdobím zmařených nadějí přelomu let 1968-1969. První básnický text je převeden do linorytů Vladimíra Kintery z roku 1969 a doprovozen grafickými listy Bohuslava Reynka, návrh obálky Krištof Kintera.
poezie

Prostořekost

180 Kč
S touhou tygra
Sbírka lyrické poezie pro něžné pohlaví od muže, který bojoval o svůj holý život a o to více lačnil po lásce od dívky jeho života. Exkurze do nitra muže ze staré školy.
poezie

S touhou tygra

251 Kč
Skládačka života

Život je jako jízda na skládacím kole, jednou jsi nahoře a jednou dole.

Život je někdy těžký. Život je často dřina. Život je láska, co nikdy nezhasíná. A také štěstí, že je za co být vděčný.

poezie

Skládačka života

269 Kč
Slunce pít
Kniha Jitky Bařinové odráží její Nitro a působení věcí z vnější reality. Básně jsou doprovázeny expresními fotografiemi.
poezie

Slunce pít

180 Kč
Sny
Sbírka básní a povídek pro všechny, které zajímá podstata života a intuice. Technologie je všude kolem nás a lidé na ni spoléhají čím dál víc. Na co ale zapomínají, je podstata lidské duše a chápání.
poezie
Ukázky

Sny

224 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100