Nejprodávanější knihy v roce 2023
kariéra

Charakter jako předpoklad úspěchu - 11%
Autor v knize píše o podstatě charakterové celistvosti. Vysvětluje, jak se projevuje v každodenních situacích a co je nutno udělat, abychom byli vnímáni jako lidé s celistvým charakterem. Ústřední otázka zní, zda máme odvahu čelit realitě.
kariéra

Charakter jako předpoklad úspěchu

261 Kč
232 Kč
Jak zvládnout práci manažera - 11%
Odpovídá práce manažera obsahu teoretických knih a školení? Existuje jednoduchá a univerzální rada, jak se stát dobrým manažerem a jak se chovat a pracovat od prvního dne na manažerské pozici?
kariéra

Jak zvládnout práci manažera

314 Kč
279 Kč
Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 11%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

242 Kč
215 Kč
Prokoukněte komunikační styly druhých
Nyní již pro vás komunikace nebude žádný problém. Zkušená mentorka, lektorka a koučka Michaela Daňková vás bezpečně provede úskalími na cestě za poznáním a osvojením si komunikačních stylů.
kariéra

Prokoukněte komunikační styly druhých

134 Kč
Jak vybrat správného člověka na správné místo - 11%
Čtivě a srozumitelně napsanou knihu sestavil autor, který má jako konzultant a psycholog bohaté zkušenosti s výběrem tisíců lidí v českých, německých a slovenských firmách.
kariéra

Jak vybrat správného člověka na správné místo

260 Kč
231 Kč
Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům - 11%
Autor se v knize zabývá také analýzou řady nápadů svých studentů a klientů a vyvozuje z nich kroky nezbytné k úspěchu v businessu i životě. Naučíte se překonávat nástrahy na vaší cestě k úspěchu a plně uplatnit svůj přirozený potenciál.
kariéra

Lépe a rychleji – Ověřená cesta k nezastavitelným nápadům

287 Kč
255 Kč
Nevím, co chci, ale rozhodně ne tohle - 11%

Zkuste být konečně v práci šťastní! Tato kniha vás naučí, jak přijít na to, která práce je pro vás ta pravá, a třeba si ji i vytvořit. Je možné, že až si knihu přečtete, rozhodnete se, že jste připraveni a odhodláni svou práci změnit.

kariéra

Nevím, co chci, ale rozhodně ne tohle

332 Kč
295 Kč
Pátá disciplína - 11%
Aktualizované vydání bestselleru Petera M. Sengeho – jedné z nejvýznamnějších osobností v oboru managementu – lze bez nadsázky zařadit mezi klasická díla světové manažerské literatury.
kariéra

Pátá disciplína

683 Kč
607 Kč
Vzpouzející se a integrující mysl - 11%

Jaký je rozdíl mezi geniálním a konvenčním lídrem? V této psychologicky pronikavé knize Roger Martin vysvětluje, že geniální lídři jsou vybaveni integrujícím myšlením – tedy schopností v mysli zároveň pracovat se dvěma protichůdnými nápady...

kariéra

Vzpouzející se a integrující mysl

178 Kč
158 Kč
Testy pro personální práci
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace vyplňující mezeru v oblasti personální diagnostiky na našem trhu.
kariéra

Testy pro personální práci

89 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 135 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>