Nejprodávanější knihy v roce 2023

Toyen
(12x)
Svobodomyslná malířka a výrazná osobnost meziválečné umělecké avantgardy nás dodnes inspiruje. Její biografie odkrývá dosud neznámá fakta a zachycuje historii mnoha obrazů. Text doprovází přes dvě stě reprodukcí a dokumentárních fotografií.
Ukázky

Toyen

1 347 Kč
Gazely
(9x)
Toto je příběh bouřlivého týdne tří nejlepších kamarádek, které kdysi chodily do třídy s Prvokem, Šampónem, Tečkou a Karlem.

Gazely

386 Kč
To tajemství je pevný pár
(2x)
Knížka fejetonů, ve kterých autor hledá, co je klíčem k rodinné pohodě a k výchově dětí. Dochází k závěru, že nejdůležitější je, aby žena a muž spolu vytvořili pevný pár. Když vytvoříte pevný pár, dítě se pouze přidá a právě to je dřeň našeho života.
Ukázky

To tajemství je pevný pár

296 Kč
Les v domě
(27x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
Ukázky

Les v domě

386 Kč
Návod k použití železnice
(5x)
Literární cesta po kolejích celé Evropy. Osobní a poetický průvodce pro všechny železniční lidi.
Ukázky

Návod k použití železnice

401 Kč
Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta
(1x)
Geniální Leo Massi, nervózní brankář Tomáš Vaclín a sebevědomý lev Kristián v hlavní roli? V pohádkách bývalého hráče Zdeňka Folprechta žádný problém! Knížku veselých fotbalových příběhů si zamilují děti i dospělí.
Ukázky

Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta

314 Kč
Strážkyně paměti
(2x)
Kniha „Strážkyně paměti“ přináší nové poznání o vývoji a osídlení Země již od prvních obřích kosmicko-zemských lidských ras, jež lze považovat i za prapředky Slovanů.

Strážkyně paměti

585 Kč
Proč jsme tak naštvané?
(5x)
Cílem knihy Proč jsme tak naštvané je verbalizovat vztek, který v ženách neférový systém probouzí, a transformovat jej do účinných strategií vedoucích k pozitivní změně české společnosti.

Proč jsme tak naštvané?

890 Kč
Beren a Lúthien
(4x)
Výpravný příběh Berena a Lúthien přivádí čtenáře zpět mezi lidské, elfské i trpasličí obyvatele Tolkienovy Středozemě. Autor tento příběh osudové lásky napsal už v roce 1917, po návratu z bojišť první světové války.
Ukázky

Beren a Lúthien

448 Kč
Pád Númenoru
(5x)
Příběh o slávě a pádu Númenoru patří k nejdůležitějším epizodám v dějinách Středozemě. Zmínky o požehnaném ostrově a jeho katastrofickém zániku se v Tolkienově díle opakovaně vracejí, o Númenoru se vypráví v Pánu prstenů i v Silmarillionu.
Ukázky

Pád Númenoru

448 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>