Nejprodávanější Kniha v roce 2023

Hudební nauka pro ZUŠ 1. ročník
Pracovní sešit určený ke studiu hudební nauky pro žáky prvních tříd.

Hudební nauka pro ZUŠ 1. ročník

77 Kč
Chyťte Žida!
(5x)
Tato knížka se stala literární senzací. Přináší zcela nový, překvapující a zároveň znepokojující pohled na dění v nejsledovanějším koutě planety. Je tak vtipně napsaná, že se budete válet smíchy.

Chyťte Žida!

422 Kč
Kavárna v Kodani
(6x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…

Kavárna v Kodani

359 Kč
Koumák pro čtvrťáky
Nakladatelství Didaktis rozšiřuje nabídku materiálů, které vznikly v rámci ojedinělého konceptu učebních materiálů určených právě pro zvídavé, rozumově (i mimořádně) nadané žáky, a to ve formě rozšiřujícího pracovního sešitu vhodného k jakýmkoli učebnicím matematiky, češtiny a prvouky pro 4. třídy základní školy.
Ukázky

Koumák pro čtvrťáky

269 Kč
1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara
V Shapirově nebývale živém líčení můžeme sledovat, co Shakespeare v roce 1599 četl, jaké hry viděl a s kým spolupracoval, stejně tak jako dějinné události, které hýbaly alžbětinskou Anglií.
Ukázky

1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara

358 Kč
V naší škole je had
Mirandě se líbí být jiná než ostatní, a tak když si mají děti vzít do školy domácí zvířátko, předvede všem svého JEDINEČNÉHO mazlíčka… krajtu Penelopu! Paní ředitelka školy Nafučená je ale přesvědčená, že hadi nemají ve škole co dělat.

V naší škole je had

214 Kč
Dešťová hůl
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
Ukázky

Dešťová hůl

269 Kč
Red
(1x)
Jediným životním potěšením stárnoucího veterána z války v Koreji byl jeho čtrnáct let starý nejlepší přítel člověka, pes Red. Pak mu ho parta místních výrostků zabila. A tím rozpoutali pomstychtivou bouři.

Red

205 Kč
Škola bez poražených
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.

Škola bez poražených

306 Kč
Kolem Mileny Jesenské
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází druhé, opravené a doplněné vydání knihy vzpomínek na tuto vynikající českou novinářku, přítelkyni Franze Kafky, levicovou intelektuálku a statečnou ženu.

Kolem Mileny Jesenské

259 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100