Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
ženy

To je porod!
(1x)

Nespala dvacet čtyři hodin. Nejedla deset. A oddělení plné nastávajících maminek. Vítejte v životě porodní asistentky! Práce v přední linii porodnické péče je náročnější, než byste si mysleli. Bolest, ale také krása zrození, chvíle zoufalství versus okamžiky neuvěřitelné ženské síly, zármutek i radost.

ženy
Ukázky

To je porod!

249 Kč
Zasvěcená
Zasvěcená je nejen mystickou biografií o hledání smyslu, krásy a moci prostřednictvím čarodějnického života, ale i manifestem svolávajícím všechny magické osoby světa, aby pozvedly své kouzelné hůlky a vytvořily svět, ve kterém chtějí žít.
ženy
Ukázky

Zasvěcená

228 Kč
Být sama sebou

Poznat svou hodnotu, najít vlastní cestu. Autobiografie Veroniky Vieweghové. Člověk může snadno ztratit kontakt s vlastní podstatou, a pokud žije se slavným partnerem, platí to dvojnásob. Veronika Vieweghová si touto zkušeností prošla, aby nakonec zjistila, že by nikdy neměla zapomínat na vlastní touhy a sny.

ženy
Ukázky

Být sama sebou

249 Kč
Katka
(3x)
Jaký je vlastně život Kateřiny B., která se v roce 2009 objevila v unikátním časosběrném dokumentu Heleny Třeštíkové? Režisérka Katku sledovala čtrnáct let v sestupné spirále drog, krádeží, prostituce a fyzického i psychického chátrání, kterou jen občas přerušila naděje a odhodlání s drogami skoncovat.
ženy
Ukázky

Katka

249 Kč
Odsouzená talentem
Lidé ze všech oblastí života často hledají způsob, jak změnit karty, co jim byly rozdány. Usilují o to, aby šli po jiné cestě, než která jim byla nalinkována jejich nejbližšími. Jak lze dosáhnout úspěchu, ale přitom neztratit sebe sama?
ženy
Ukázky

Odsouzená talentem

170 Kč
Slast
Maria Hesse, ilustrátorka a autorka úspěšných ilustrovaných životopisů, vás zve, abyste odhodily ostych, prozkoumaly své tělo a nahlédly pod roušku ženské sexuality.
ženy
Ukázky

Slast

279 Kč
Bára Votíková: Trochu jinak
(1x)

Vstup do světa zábavných skečů a zjisti, že i holky můžou hrát fotbal. Jsem Bára. Na jedné straně profesionální fotbalistka, na straně druhé bláznivá youtuberka. Především jsem ale obyčejná holka, které pár komediálních videí změnilo život od základu. Narodila jsem se v Plzni a budu vám vyprávět o tom, jaký to je, když se rozhodnete žít život přesně podle sebe, a tak trochu jinak. A také o tom, jak je důležité naučit se nebrat věci tak vážně a nebát se snít.

ženy
Ukázky

Bára Votíková: Trochu jinak

249 Kč
Čchő Sunghui a An Songhui v Československu
Čchö Sunghui (v japonské výslovnosti Sai Šóki) je nejslavnější korejská tanečnice japonské koloniální éry, která zaujala svými performancemi takřka celý svět.
ženy
Ukázky

Čchő Sunghui a An Songhui v Československu

190 Kč
Dáma z dobré rodiny
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ženy
Ukázky

Dáma z dobré rodiny

339 Kč
Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis

Životopis legendární mexické umělkyně doplněný fascinujícími ilustracemi Frida Kahlo, živelná umělkyně s bohémskou, nespoutanou, ale zároveň bolavou duší. Její příběh nejednou obletěl svět a její obrazy nás vtahují do prapodivného světa plného svébytné atmosféry.

ženy
Ukázky

Frida Kahlo: Ilustrovaný životopis

279 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 147 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>