Nejprodávanější hudba v roce 2023
etno

Romská balada
(1x)
Spojení Ida Kelarová, Desiderius Dužda, Tomáš Kačo a Škampovo kvarteto Romskou baladou dokazuje, že hudebníci, ač každý z trochu jiné strany hudební scény, často naleznou společnou vizi, aby každý po svém a přece spolu vytvořili dílo, které je právě svými přesahy těžko jednoznačně zařaditelné do jakékoli hudební škatulky.
etno

Romská balada

269 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
etno

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
Spal bych, spal bych, žena mi nedá
Na nahrávce můžete slyšet moravské a slovenské lidové písně s obsahem více či méně erotickým, protkané humorem, možná někdy až tragikomickým. Vše zpracováno s citem a nadhledem.
etno

Spal bych, spal bych, žena mi nedá

269 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
etno

Dobře nám

269 Kč
Meziřečí
Docuku si na svůj debut vybrali lidové písně převážně z Valašska, ale i Slovenska (Terchov, Horehroní), Maďarska či rumunského Banátu. Několik písní je vlastních či se jedná o velmi citlivě zvolené úpravy původních nápěvů. Moderní úpravy starých folklórních písní.
etno

Meziřečí

224 Kč
Proč kalino nerozkvétáš
(1x)
Kapela Hudci z Kyjova, která si vydobyla respekt doma i v zahraničí. Třetí album cimbálové muziky plné moravského folklóru, jehož studnice se zdá býti nevyčerpatelná. Dolňácké písničky potěší nejenom ucho, ale i srdce a duši.
etno

Proč kalino nerozkvétáš

269 Kč