Nejprodávanější hudba v roce 2023
punk

Když se bombardéry vracejí
Legendární skupina se dala po letech opět dohromady, aby ve studiu nově natočila osm písní ze své původní tvorby s nadčasovými a stále aktuálními texty o hrozbě válek, totalitní nadvládě a společenském napětí.
punk

Když se bombardéry vracejí

476 Kč
14 dní
Punková skupina N.V.Ú. (Nepřichází v úvahu) patří již mezi domácí veterány stylu. Vznikla ještě za totality jako výraz vzdoru několika mladíků potácejících se v nihilismu doby v Novém Bydžově a okolí. Album „14 dní“ se natáčelo na sklonku roku 1993.
punk

14 dní

558 Kč
Punk Radio
Přestože za hlavní lokalitu hnutí punk v komunistickém Československu jsou považovány Severní Čechy, kapely chrlící přímočaře své názory za doprovodu rychlého rachotu vznikaly v 80. letech po celé republice.
punk

Punk Radio

558 Kč
Hudba z Marsu
Čtvrté řadové album natočila skupina Tři sestry v roce 1995. Jako hosté hráli či zpívali: K. Holas, Ing. J. Spurný, P. Novotný, A. Suková, P. Ackermann, V. Papež a P. Janda, v jehož studiu Propast se nahrávalo.
punk

Hudba z Marsu

665 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
punk

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Platinum
Průřez tvorbou slavné slovenské punkrockové skupiny Horkýže Slíže. Platinum přináší kompletní přehled všech hitů, které kdy Horkýžáci natočili.
punk

Platinum

386 Kč
Stiff Records B-sides (Coloured Black & Green Vinyl)
The Pogues - The Stiff Records B-Sides 1984-1987 je sbírka nealbových b-stran kapely The Pogues z období jejího působení na slavném labelu "Stiff Records".
punk

Stiff Records B-sides (Coloured Black & Green Vinyl)

1 205 Kč
Grrrotesky
Na albu „GRRRotesky“ zachází brněnská INSANIA daleko na pole nadhledu a sebeironie. Jak naznačují skladby “Narvi svůj testosteron jinam”, “Ses ztrapnil” nebo “Jedeme peklo”, specificky silná lyrika opět hraje důležitou roli.
punk

Grrrotesky

314 Kč
Made In Strahov (Live)
Záznam koncertu situovaného do areálu pražských strahovských kolejí, kterým Visací zámek zahájil rok oslav 40 let v punku!
punk

Made In Strahov (Live)

386 Kč
Conspiracy of One
Conspiracy of One je šesté studiové album americké punk rockové skupiny The Offspring.
punk

Conspiracy of One

548 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>