Nejprodávanější tituly v roce 2023
1.třída

Matematika pro bystré a nadané žáky - 11%
Kniha je určena všem učitelům, rodičům nebo prarodičům, kteří mají ve svém okolí matematicky nadané či šikovné dítě a potřebují získat inspiraci k tvoření dalších úloh pro rozvoj nadějného matematika.
1.třída
Ukázky

Matematika pro bystré a nadané žáky

224 Kč
199 Kč
Písanka - Psací písmena a číslice - 11%
Barevná písanka zaměřená na procvičování psaní psacích písmen české abecedy a číslic. Obsahuje množství obrázkových aktivit, jazykových a matematických kvízů.
1.třída

Písanka - Psací písmena a číslice

116 Kč
103 Kč
Písanka - Hůlková písmena a číslice - 11%
Barevná písanka zaměřená na procvičování psaní hůlkových písmen české abecedy a číslic. Obsahuje množství obrázkových aktivit, jazykových a matematických kvízů.
1.třída

Písanka - Hůlková písmena a číslice

116 Kč
103 Kč
Bajtíci a geometrie - 11%
Už dávných dobách bylo jasné, že geometrie naučila lidi myslet. To platí stále. V našich školách se tento moudrý citát nevyužívá. Především v nižších třídách měla vládnout matematice. Pomocí geometrie se matematika stane zajímavou.
1.třída
Ukázky

Bajtíci a geometrie

314 Kč
279 Kč
Matematika pro 1.třídu - Zábavná cvičebnice - 11%
V této cvičebnici si školáci čísla, sčítání a odečítání do 20. Osahuje klasické sloupce s příklady, ale i další úkoly, které děti potřebují procvičit. Ať už pozorování čísel, sčítání peněz, nebo slovní úlohy. Kdo je připraven, není zaskočen.
1.třída

Matematika pro 1.třídu - Zábavná cvičebnice

71 Kč
63 Kč
Start do matematiky - 11%
Start do matematiky představuje nový způsob výuky matematiky na základě přemýšlení.
1.třída
Ukázky

Start do matematiky

314 Kč
279 Kč
Matematika pro 1 ročník ZŠ 2.díl - 15%
Pracovní učebnice z matematiky jsou pro 1. ročník rozdělené do dvou dílů. V 1. ročníku jsou dva základní díly učebnice doplněny ještě třetím (volitelným) dílem obsahujícím učivo sčítání a odčítání do dvaceti s přechodem přes základ 10.
1.třída

Matematika pro 1 ročník ZŠ 2.díl

112 Kč
95 Kč
Matematika pro 1 ročník ZŠ 1.díl - 15%
Tato pracovní učebnice je první částí ucelené řady učebnic matematiky pro výuku na 1. stupni základní školy. Je zpracována v souladu se závěry a doporučeními RVP pro základní vzdělávání.
1.třída

Matematika pro 1 ročník ZŠ 1.díl

112 Kč
95 Kč