Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
Četba bilingvní

Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

Četba bilingvní
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Der Schatz im Silbersee / Poklad na Stříbrném jezeře - 20%
Karel May je známý především jako autor dobrodružných románů. Jeden z nejslavnějších z nich vypráví o dobrodružné cestě za starým indiánským pokladem, který je uložen uprostřed Stříbrného jezera.
Četba bilingvní
Ukázky

Der Schatz im Silbersee / Poklad na Stříbrném jezeře

209 Kč
167 Kč
Italské pohádky A1/A2 - 20%
Učte se italštinu při čtení původních pohádkových příběhů. Některé připomenou pohádky, které známe od dětství z vyprávění babiček a dědečků, další překvapí svou nečekanou zápletkou a neobvyklými hrdiny.
Četba bilingvní
Ukázky

Italské pohádky A1/A2

169 Kč
135 Kč
České pověsti - angličtina - 20%

Nejznámější české pověsti v dvojjazyčném vydání V bohatě ilustrované dvojjazyčné knize najdete nejznámější české pověsti, inspirované klasickým dílem Aloise Jiráska. Nechybí vyprávění o praotci Čechovi, o Libuši a jejich proroctvích, o silném Bivoji či o Horymírovi a jeho Šemíkovi.

Četba bilingvní
Ukázky

České pověsti - angličtina

279 Kč
223 Kč
Vinnetou A1/A2 - 20%
Učte se německy s legendárním apačským náčelníkem Vinnetouem! Tento nejstatečnější indiánský bojovník vás provede svým dobrodružným světem, kde mají všichni lidé stejnou cenu, kde dobro vítězí a špatnost je vždy potrestána.
Četba bilingvní
Ukázky

Vinnetou A1/A2

149 Kč
119 Kč
České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v němčině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
Četba bilingvní
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Tschechische Märchen für kleine Kinder

279 Kč
223 Kč
Pohádky bratří Grimmů/ Märchen der Brüder Grimm - 20%
Hrdinové pohádek budou vašimi průvodci ve světě německého jazyka! Odhodlali jste se ke studiu němčiny, ale tradiční metody vás nebaví? Anebo chcete oprášit školní znalosti, ale nevíte, čím začít?
Četba bilingvní
Ukázky

Pohádky bratří Grimmů/ Märchen der Brüder Grimm

149 Kč
119 Kč
Rytířská jízda Jana z Michalovic - 20%
(1x)
Unikátní veršovaný příběh z konce 13. století.
Četba bilingvní
Ukázky

Rytířská jízda Jana z Michalovic

99 Kč
79 Kč