Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
Španělština

Španělština pro samouky a věčné začátečníky + MP3 - 20%
Moderní, praktická, přínosná. Učte se současnou španělštinu! Zábavně a zajímavě! S atraktivní učebnicí! Publikace obsahuje 20 lekcí, které tvoří moduly po čtyřech lekcích a každá pátá lekce je opakovací.
Španělština
Ukázky

Španělština pro samouky a věčné začátečníky + MP3

439 Kč
351 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
Španělština
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Cvičebnice španělské gramatiky - 20%
Publikace je určena studentům španělštiny, kteří si chtějí procvičit teoretické znalosti jazyka. Cvičebnice je rozdělena podle slovních druhů, nejvíce prostoru je věnováno slovesu a slovesným tvarům.
Španělština
Ukázky

Cvičebnice španělské gramatiky

339 Kč
271 Kč
Nová učebnice současné španělštiny, 1. díl - 20%

Vše potřebné pro běžnou komunikaci se Španěly Jedná se o učebnici obecné španělštiny, vhodnou pro všechny začátečníky. U této učebnice se předpokládá výuka s učitelem, je vhodná na gymnáziích, obchodních akademiích, jazykových školách i vysokých školách.

Španělština
Ukázky

Nová učebnice současné španělštiny, 1. díl

399 Kč
319 Kč
Nová obchodní španělština - 20%
Vše potřebné pro obchodování ve Španělsku Učebnice Nová obchodní španělština je určena všem zájemcům, kteří se chtějí seznámit s obchodním jazykem a obchodními zvyklostmi v hispánském světě.
Španělština
Ukázky

Nová obchodní španělština

279 Kč
223 Kč
Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
Španělština
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
Španělština
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Španělština pro školy - 20%
(1x)

Španělština se sovou pro začatečníky! Učebnice je určená pro děti a studenty od 7 do 15 let, kteří začínají se španělštinou. Jejím základem je příběh vyprávěný jednoduchým a současným jazykem.

Španělština
Ukázky

Španělština pro školy

249 Kč
199 Kč
Don Quijote A1/A2 - 20%
Učte se španělsky s nejslavnějším rytířem všech dob a jeho věrným zbrojnošem! Don Quijote a Sancho Panza vám ukážou všechny krásy, ale také všechna nebezpečí pravé dobrodružné výpravy.
Španělština
Ukázky

Don Quijote A1/A2

179 Kč
143 Kč
Španělský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
Španělština
Ukázky

Španělský slovník na cesty

99 Kč
79 Kč