Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cestování

Ruská setkání - 20%
Kniha je souborem zážitků známého cestovatele za bezmála čtvrtstoletí cest do odlehlých částí ruského severu, a to s použitím nestandardních dopravních prostředků, jako je kajak, bicykl či malý motorový člun.
cestování
Ukázky

Ruská setkání

129 Kč
103 Kč
Cesta do hlubin cyklistovy duše - 20%
(1x)
Kniha pojednává o obdivuhodných cestách na bicyklu po celém světě. Autor svým osobitým vyprávěním a smyslem pro humor přibližuje čtenáři strasti a radosti tohoto nevšedního cestování.
cestování
Ukázky

Cesta do hlubin cyklistovy duše

99 Kč
79 Kč
Cesta kolem Kuby za 14 dní - 20%
(2x)
Cestopis vzniklý na základě vlastních autorových zkušeností popisuje skutečnou Kubu se všemi jejími klady a zápory. Velmi čtivou a přístupnou formou je načrtnut možný plán cesty po ostrově.
cestování
Ukázky

Cesta kolem Kuby za 14 dní

69 Kč
55 Kč
Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela - 20%
Poutník Zanim Utíkal putuje se svým Imaginárním přítelem, duchem pana Václava Šaška z Bířkova, účastníkem poselstva, vyslaného v 15 století Jiřím z Poděbrad „Na konec světa,“ po podobné cestě v dnešním století.
cestování
Ukázky

Cesta na konec světa aneb pouť do Santiaga de Compostela

99 Kč
79 Kč
Dobrodružství české rodiny v Austrálii - 20%
V říjnu 1980 jsme se vydali s manželem a třemi dětmi do míst odkud nebylo v té době návratu. Byl to kontinent na druhém konci světa o němž jsme takřka nic nevěděli.
cestování
Ukázky

Dobrodružství české rodiny v Austrálii

95 Kč
76 Kč
Island - 20%
Autora už od mládí přitahoval ten zvláštní ostrov, který se nachází na atlantickém švu mezi dvěma kontinenty: Evropou a Amerikou. Frekventovaná sopečná činnost ho neustále nově vytváří a tvaruje.
cestování
Ukázky

Island

179 Kč
143 Kč
Jak jsem dobyl Nový Zéland a jak Nový Zéland dobyl mě - 20%
První z knih odvážného cestovatele, který projel svět křížem krážem. Někde zkoušel uspět pracovně, jinde prostě přežít. Kniha, která vám dokáže, že se kdokoliv může ze dne na den sebrat a vyrazit do světa.
cestování
Ukázky

Jak jsem dobyl Nový Zéland a jak Nový Zéland dobyl mě

99 Kč
79 Kč
Aljaška a oblast Yukonu - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Aljašky pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Aljaška a oblast Yukonu

100 Kč
80 Kč
Amazonie a řeky příběhů - 20%
Amazonka je největším veletokem světa, „sladkým mořem“, a její nedostupnost je magnetem, který k ní od samotného objevení v patnáctém století přitahoval objevitele, dobrodruhy, kartografy i cestovatele.
cestování
Ukázky

Amazonie a řeky příběhů

198 Kč
158 Kč
Amsterdam - 20%
Vyčerpávající přehled amsterdamských zajímavostí: výtvarné galerie, magické kanály, zahrady a parky. Kam za zážitky: projeďte se po městě na kole a večer zajděte do baru. Poznejte duši Amsterdamu: holandští mistři a všudypřítomné tulipány.
cestování
Ukázky

Amsterdam

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 235 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>