Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cestování

Cesty za romantikou a erotikou - 20%
Autor, známý sexuolog, cestoval do Afriky, Austrálie, Číny a Chile. Osobitým vyprávěním dokazuje, že zatímco o sexu lze mluvit a psát velmi racionálně, romantická láska jako exploze v bazaru emocí nemá s racionalitou nic společného.
cestování
Ukázky

Cesty za romantikou a erotikou

99 Kč
79 Kč
Japonsko - 20%
Přehled zajímavých míst: hora Fudži, chrámy a svatyně v Tokiu, Kjótu a Ósace. Tipy na volnočasové aktivity: zajděte do tradičního japonského divadla, relaxujte v lázních onsen, užijte si v karaoke baru.
cestování
Ukázky

Japonsko

179 Kč
143 Kč
Jihoafrická republika - 20%
Tato publikace podává informace o nejzajímavějších lokalitách Jihoafrické republiky pomocí zpracovaných tras včetně praktických rad pro individuálního turistu.
cestování
Ukázky

Jihoafrická republika

100 Kč
80 Kč
Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy - 20%
Kniha o pražských prostranstvích, dnešních náměstích v centru města.
cestování
Ukázky

Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy

199 Kč
159 Kč
První populární škodovka - 20%
Co obnáší 5000 km dlouhá retro výprava Velkou Británií po stopách Anglických listů Karla Čapka? Autor knihy, společně se svoji manželkou to vyzkoušeli na vlastní kůži. Kniha se zabývá nejen touto výpravou, ale také cestami Íránem a Afghánistánem.
cestování
Ukázky

První populární škodovka

230 Kč
184 Kč
Jak jsem přece jen došla do Compostely - 20%
(1x)
Autorka dílem dojela na kole, dílem došla z Prahy do Santiaga de Compostela. Její deník je dokumentem pocitů ženy, která sama putuje Evropou, bojuje s živly, prožívá radosti i pochybnosti.
cestování
Ukázky

Jak jsem přece jen došla do Compostely

100 Kč
80 Kč
Kolem kolem Mexika - 20%
V srpnu 2010 jsem se sevřeným pozadím přiletěl do Tijuany, druhého nejnebezpečnějšího města Mexika. Těžko jsem si zvykal na každodenní demonstraci síly po zuby ozbrojených vládních vojáků. Poutavý text doplňuje více než 150 fotografií.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Mexika

66 Kč
53 Kč
Ultreia - 20%
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

cestování
Ukázky

Ultreia

320 Kč
256 Kč
Ve stínu Aconcaguy - 20%
Autentická výpověď jednoho z účastníků expedice na nejvyšší horu amerického kontinentu. Dramatické okamžiky výstupu a boj o záchranu kamaráda...
cestování
Ukázky

Ve stínu Aconcaguy

110 Kč
88 Kč
Za sopkami po Čechách - 20%
Jezdíte rádi na rodinné výlety a zároveň se zajímáte o vulkanologii? Zdá se vám, že takové dva koníčky nelze spojit? Představujeme vám originálního turistického průvodce po českých sopkách.
cestování
Ukázky

Za sopkami po Čechách

305 Kč
244 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 235 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 > >>