Nejprodávanější tituly v roce 2023
relaxace a cvičení

Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
relaxace a cvičení
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
relaxace a cvičení

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Masáže na vaši bolest - 11%
Nyní si sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody - tlakové masáže.
relaxace a cvičení

Masáže na vaši bolest

170 Kč
151 Kč
Vnitřní úsměv - 6%
Meditace vnitřního úsměvu je postup, který soustředí radost a vděčnost do vnitřních orgánů a rozpouští tak tělesné a duševní napětí, které může vyvolávat nemoci.
relaxace a cvičení

Vnitřní úsměv

296 Kč
278 Kč
Meditace + CD Flétna pro meditaci - 11%
Již šesté vydání praktické a jasně srozumitelné knihy pro začátečníky i pokročilé, nyní doplněné o CD Flétna pro meditaci. Obsahuje řadu koncentračních a meditačních cvičení a dále odpovědi na mnoho otázek o meditaci.
relaxace a cvičení

Meditace + CD Flétna pro meditaci

341 Kč
303 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
relaxace a cvičení

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
relaxace a cvičení
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Masážní techniky - 11%
(1x)
Masáž se vždy těšila značnému zájmu a v současné době její obliba stále stoupá. Je jednou z účinných metod, jak nepříjemné pocity provázející nejrůznější poruchy odstranit, či zmírnit. Tato kniha vám umožní se seznámit se všemi známými západními a vý
relaxace a cvičení

Masážní techniky

448 Kč
398 Kč
Reflexologie - Indická reflexní masáž - 11%
Všichni ostatně známe symbolický význam mytí novou, které představuje pokoru. V celém Orientu je rovněž tak ve znamení respektu a pokory zvykem vyzout si boty a projít vchodem chrámu bosí; stejným způsobem se pak chováme i před prahem domu..
relaxace a cvičení

Reflexologie - Indická reflexní masáž

241 Kč
214 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 229 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>