Nejprodávanější knihy v roce 2023
pro začínající čtenáře

Koumáci v akci 2 - 11%
Nová dobrodružství čtveřice kamarádů – Kiki, Páji, Honzy a Standy – jsou plná zápletek, napětí, ale i nových zážitků. Koumáci už přišli na to, jak funguje stroj času. Do minulosti se vypraví hned dvakrát a ani jednou to nedopadne tak, jak plánovali.
pro začínající čtenáře

Koumáci v akci 2

140 Kč
124 Kč
Mohea a tanec královny
Každým rokem se na Tahiti koná soutěž v tanci. Ani letos se Mohea nebude moci zúčastnit, protože tancovat neumí. Ale kdo ví? Její neuvěřitelné setkání s královnou Mantou možná všechno změní…
pro začínající čtenáře
Ukázky

Mohea a tanec královny

53 Kč
Pejsek Tom a jak to začalo - 11%
V této veselé knížce o štěňátku Tomovi se dozvíte, co všechno čeká na malého pejska v novém domově a jak se s nástrahami vypořádá. Knížka je určena pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom a jak to začalo

152 Kč
135 Kč
Rošťák Bertík – Tesákyyy! - 11%
Jedenáctá knížka s příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Tesákyyy!

178 Kč
158 Kč
Ustrašené kotě - 11%

Nová knížka ze série příběhů štěňat a koťat od britské autorky Holly Webb.

Magda je odhodlaná vytvořit Zázvorce, roztomilému tříbarevnému kotěti, dokonalý domov. Tráví s ní spoustu času, hrají si spolu, mazlí se.

pro začínající čtenáře

Ustrašené kotě

178 Kč
158 Kč
Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl - 11%
(1x)
Medvěd Bručimír se jednoho dne ocitl v lese Hustníku. Nepamatoval si, odkud přišel a jak se do Hustníku dostal. Tamní zvířátka se rozhodla, že mu pomohou, aby si na všechno vzpomněl.
pro začínající čtenáře

Jak Medvěd Bručimír všechno zapomněl

206 Kč
183 Kč
Jakub a copatá Miki
Tato kniha pro děti nese podtitul "Pohádka s dobrodružnými příběhy". Čtenáři se takových příběhů dostane přesně třináct. Poutavé vyprávění je navíc doplněno o krásné obrázky, které vytvořily děti ZŠ Melantrichova Prostějov.
pro začínající čtenáře

Jakub a copatá Miki

99 Kč
Příhody vodníka Vojtíka - 11%
Vodník, jemuž všichni říkají Vojtík, se trápí. A má proč – jeho rybník je plný harampádí, které do něho naházeli nezodpovědní lidé. Ti zodpovědní chtějí rybník vyčistit, a tak se Vojtík musí přestěhovat.
pro začínající čtenáře

Příhody vodníka Vojtíka

161 Kč
143 Kč
Rošťák Bertík – Čůraaat! - 11%
(1x)
Již devátá knížka s třemi příběhy Rošťáka Bertíka – kluka se zvyky, které všechny dospělé kolem děsí! Bertík má plnou hlavu ztřeštěných plánů a šílených nápadů, a jestli prahnete po potížích, už dál nehledejte – Bertík v nich vězí až po krk!
pro začínající čtenáře

Rošťák Bertík – Čůraaat!

178 Kč
158 Kč
Slůně Babů a spravedlivé dělení - 11%
(4x)
Chytlavý příběh o slůněti Babůovi, které na vlastní kůži poznává, že dělit se napůl nemusí být pro každého to správné. Housenka Abeba i lvíče Kamau se se slůnětem spravedlivě rozdělí o své jídlo, ale hlad mu pomůže zahnat až gorila Kira, ...
pro začínající čtenáře

Slůně Babů a spravedlivé dělení

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 251 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>