Nejprodávanější tituly v roce 2023
sociologie

Průvodce sociologií - 20%
Sociologie je dnes moderním, stále se rozvíjejícím oborem. Kde a kdy se ale tento obor zrodil? Které osobnosti ho utvářely a utvářejí? Čím vším se sociologie zabývá, kam směřuje? Právě na tyto a podobné otázky odpovídá publikace Průvodce sociologií.
sociologie
Ukázky

Průvodce sociologií

237 Kč
190 Kč
Sociologie literatury - 20%
Sociologie literatury představuje ojedinělou práci v české literárněvědné produkci 20. století. Text byl původně vydán jako cyklostyl v omezeném počtu jednotlivých exemplářů, které dnes nejsou dostupné širší čtenářské veřejnosti.
sociologie
Ukázky

Sociologie literatury

195 Kč
156 Kč
Na stopě neznámému - 6%
(1x)
První mikrohistorická práce o dějinách 19. století. A. Corbin v ní rekonstruuje svět obyčejného měšťana, žijícího na pařížské periferii, jenž nijak nezasáhl do velký dějin a jehož život je typickým pro anonymní masy lidí z nižších sociálních vrstev.
sociologie

Na stopě neznámému

229 Kč
215 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
sociologie
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Kybersocialismus - 11%
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
sociologie

Kybersocialismus

171 Kč
152 Kč
Sociologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové, přepracované a rozšířené vydání úspěšné publikace přináší nejnovější poznatky o tom, jak účinně využít sociologické přístupy ve firmách a jiných organizacích, v řízení a vedení lidí a pracovních skupin.
sociologie
Ukázky

Sociologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Z kapitalismu do socialismu a zpět - 20%
Kniha předního českého sociologa vzájemně porovnává socialistický a kapitalistický přerod, jimiž prošla česká společnost v průběhu dvacátého století.
sociologie
Ukázky

Z kapitalismu do socialismu a zpět

160 Kč
128 Kč
Konečná krajina - 11%
Kniha esejů je koncipována jako soubor textů zkoumajících problematiku médií v postkomunistické východní Evropě ve srovnání se západním světem (především Japonskem).
sociologie

Konečná krajina

299 Kč
266 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 268 položek
<< < 1 .. 25 26 27