Nejprodávanější Kniha v roce 2023
naučné

Rufus rybaří - 11%
Rufus bydlí ve městě a jeho kostkovaná košile nevoní jen jehličím, kouřem táboráků a ostružinovým čajem, ale také řekou. Jako správný zálesák vyslyšel volání nových dobrodružství, tentokrát spojených s životem u vody a s rybařením.
naučné
Ukázky

Rufus rybaří

242 Kč
215 Kč
Kierkegaard a mořská panna - 11%
(1x)
Hluboko v moři, v korálovém paláci skrytém před lidskými zraky, žila princezna. Rodiče si jí vážili, zasnoubili s nejkrásnějším a nejsladším z mloků a byla prý nejšťastnější ze všech mořských panen. A přesto byla mladá princezna zoufalá...
naučné
Ukázky

Kierkegaard a mořská panna

233 Kč
207 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
naučné
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Keltové - 11%
(1x)
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
naučné

Keltové

224 Kč
199 Kč
Na co nemůžeš sáhnout - 11%
Pokoušeli jste se někdy dětem vysvětlit, co je to láska, radost, pomoc, rok nebo demokracie? S abstraktními pojmy to může být docela složité, protože si je nemůžeme prohlédnout, ani si na ně sáhnout. A právě proto vznikla tato jedinečná encyklopedie!
naučné

Na co nemůžeš sáhnout

449 Kč
399 Kč
Továrna na hovínka - 11%
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte.
naučné

Továrna na hovínka

269 Kč
239 Kč
Strom života - 11%
(1x)
Nové vydání knihy, která v roce 2004 získala zlatou medaili Ragazzi Award na Mezinárodním veletrhu dětské knihy v Boloni jako nejlepší non-fiction publikace pro děti na světě a také cenu v soutěži Nejkrásnější knihy České republiky.
naučné

Strom života

401 Kč
356 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
naučné
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 673 položek
<< < 1 2 3 4 .. 68 > >>