Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cizí jazyky

Začínáme s francouzštinou - 20%
Seznamte se hravou formou s francouzštinou a poznejte blíže Francii, její obyvatele a kulturu.
cizí jazyky
Ukázky

Začínáme s francouzštinou

189 Kč
151 Kč
Ruština pro samouky a věčné začátečníky + mp3 - 20%
(2x)
Učte se současnou ruštinu! Zábavně a zajímavě! S atraktivní učebnicí!
cizí jazyky
Ukázky

Ruština pro samouky a věčné začátečníky + mp3

399 Kč
319 Kč
Angličtina 100 testů pro pokročilé - 20%
Procvičte si svou angličtinu, zjistěte, jak na tom jste - 2500 úkolů s výběrem z 12 500 možných řešení vám přesně ukáže, na co byste se měli zaměřit.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina 100 testů pro pokročilé

314 Kč
251 Kč
Nová obchodní španělština - 20%
Vše potřebné pro obchodování ve Španělsku Učebnice Nová obchodní španělština je určena všem zájemcům, kteří se chtějí seznámit s obchodním jazykem a obchodními zvyklostmi v hispánském světě.
cizí jazyky
Ukázky

Nová obchodní španělština

279 Kč
223 Kč
Učte se s humorem - 101 vtipů - angličtina - 20%
Smích je nejlepší učitel! Neexistuje vhodnější způsob, jak si zpříjemnit výuku cizího jazyka, než humor. Proto vám přinášíme 101 anglických vtipů, díky nimž se nejen pobavíte, ale ještě získáte odlehčený pohled na anglický jazyk a kulturu.
cizí jazyky
Ukázky

Učte se s humorem - 101 vtipů - angličtina

159 Kč
127 Kč
1000 polských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování polských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
cizí jazyky
Ukázky

1000 polských slovíček

119 Kč
95 Kč
Mauglí - 20%
Příběh o Mauglím je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.
cizí jazyky
Ukázky

Mauglí

179 Kč
143 Kč
Angličtina pro aktivní seniory - 20%
Chtěli jste se vždycky naučit anglicky, ale nenaskytla se Vám ta správná příležitost? Nikdy není pozdě začít!
Cizí jazyk se můžete učit v každém věku.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina pro aktivní seniory

189 Kč
151 Kč
Bílý tesák A1/A2 - 20%
(1x)
Může se divoká šelma stát opravdovým přítelem člověka? Dokáže láska a trpělivost prolomit led nedůvěry a nenávisti? Čtěte uchvacující příběh o pohnutém osudu míšence psa a vlka a studujte při tom angličtinu! Děj se odehrává na divokých pláních Ameriky a zachycuje osud Bílého tesáka, napůl vlka, napůl psa. Jeho život je neustálý boj o přežití, o své místo pod sluncem, věčné přizpůsobování měnícímu se okolí, okolnostem a majitelům. Od raného dětství je vystavován nepřízni osudu v podobě srážek s dalšími šelmami, rivality zvířat ve smečce anebo lakomých majitelů, kteří v něm vidí pouhou možnost k obohacení… Příběh je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměl. Cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.
cizí jazyky
Ukázky

Bílý tesák A1/A2

179 Kč
143 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
cizí jazyky
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>