Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cizí jazyky

Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
cizí jazyky
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Angličtina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Učebnice angličtiny pro samouky akceptuje český způsob samostudia (oboujazyčné komentáře, řadu konverzací, příkladů a cvičení z tuzemského prostředí ad.).
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina pro samouky a věčné začátečníky

349 Kč
279 Kč
Panik yok! - 20%
Zaujala vás turečtina a rádi byste se naučili alespoň základy tohoto netradičního jazyka? Panik yok! je přesně ta kniha, která by vám mohla pomoci!
cizí jazyky
Ukázky

Panik yok!

129 Kč
103 Kč
Sherlock JUNIOR a londýnský medvěd - 20%
Po přečtení téhle knížky budeš mluvit anglicky stejně jako Sherlock! Sherlock junior není jen nejmladší, ale i nejbystřejší detektiv v Londýně. Není divu, když je přímým potomkem slavného Sherlocka Holmese.
cizí jazyky
Ukázky

Sherlock JUNIOR a londýnský medvěd

209 Kč
167 Kč
1000 arabských slovíček - 20%
Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování arabských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat.
cizí jazyky
Ukázky

1000 arabských slovíček

119 Kč
95 Kč
Angličtina pro lamy 2 - 20%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
cizí jazyky
Ukázky

Angličtina pro lamy 2

140 Kč
112 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 20%
Příběhy Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury, nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Čtenáře pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti.
cizí jazyky
Ukázky

Slavné povídky / The Famous Stories

199 Kč
159 Kč
Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
cizí jazyky
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
Anna Karenina - 20%
(1x)

Nejdramatičtější ruský román upravený pro výuku! Dvojjazyčné zpracování světoznámého románu Lva Nikolajeviče Tolstého se snaží zpřístupnit středně pokročilým studentům ruštiny tragický příběh ženy, která se nebála kvůli lásce vymknout konvencím doby.

cizí jazyky
Ukázky

Anna Karenina

229 Kč
183 Kč
Dekameron B1/B2 - 20%

Vrcholné Boccacciovo dílo upravené pro výuku! V knize najdete 10 vybraných novel ze známé sbírky mistra italské renesance Boccaccia. Vypráví o románcích šlechticů, bohatých měšťanů, obchodníků a běžných občanů.

cizí jazyky
Ukázky

Dekameron B1/B2

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 69 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>