Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
architektura

Historické krovy - 20%
Nosné konstrukce jsou zásadní součástí historické stavby, je nutno je chránit a opravovat tak, aby nebyla narušena památková hodnota objektu.
architektura
Ukázky

Historické krovy

509 Kč
407 Kč
Nad očekávání - 20%
Krištof Kintera je nejen nadaný výtvarník, ale také zábavný vypravěč, a Petr Vizina vnímavý, poučený tazatel. Jejich rozhovor proto nenásilně a leckdy velice vtipně mapuje Kinterovo dílo a osudy a jejich prostřednictvím i vývoj české umělecké scény od 90. let po dnešek.
architektura
Ukázky

Nad očekávání

279 Kč
223 Kč
Hodně jsem nikde - 20%
Michael Třeštík ve své autobiografii vypráví o dobách dávných i nedávných. Ať už jeho ambice omezovala politická situace či pandemie, vždy měl potřebu (nejen) sám sobě něco dokazovat.
architektura
Ukázky

Hodně jsem nikde

209 Kč
167 Kč
Kostely - 20%
V této výpravné publikaci naleznete 70 nejvýznamnějších a nejkrásnějších kostelů Čech, Moravy a Slezska.
architektura
Ukázky

Kostely

509 Kč
407 Kč
Hrady a tvrze západních Čech - 20%
Hrady, hrádky a tvrze v krajině spolehlivě upoutají naši pozornost. Patříte-li mezi obdivovatele majestátnosti kamenných svědků minulých časů a nespokojíte-li se s tím, co vám o nich sdělí standardní turistický průvodce, pak držíte v rukou tu správnou knihu.
architektura
Ukázky

Hrady a tvrze západních Čech

389 Kč
311 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Netradiční průvodce po hradech Čech a Moravy nabízí putování napříč celou naší historií od počátků státu Přemyslovců až po současnost.
architektura
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Pražské dvorky - 20%
Kniha nás zavede do světa, který se odehrává za fasádami pražských ulic – na dvorky nejrůznějších pražských domů, které žijí již po desítiletí svébytným společenským životem.
architektura
Ukázky

Pražské dvorky

339 Kč
271 Kč
Spadiště Nad Novou Libní - 20%
Málokdy se stává, že si laik uvědomí, jak důležitá jsou „střeva našich měst“. Tedy uvědomí si to silně v případě, když přestanou fungovat. A to nikdy nebývá spojeno s pocity příjemnými, natož estetickými.
architektura
Ukázky

Spadiště Nad Novou Libní

220 Kč
176 Kč
Volmanova vila - klenot české meziválečné architektury - 20%
Volmanova vila je fenomenálním příkladem české meziválečné architektury i dokladem společenských ambicí první československé republiky podepřených její ekonomickou silou.
architektura
Ukázky

Volmanova vila - klenot české meziválečné architektury

398 Kč
318 Kč
Fenomén Bauhaus - 20%
Tři renomovaní čeští autoři se v knize, jejímž prvotním impulzem bylo sté výročí založení Bauhausu, vypořádávají s fenoménem této německé moderní umělecké a průmyslové školy každý po svém a z různých perspektiv.
architektura
Ukázky

Fenomén Bauhaus

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>