Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
psi

Inteligentní hry pro vašeho psa - 20%
Pejsci, tak jako my lidé, potřebují cvičit, aby byli zdraví a v kondici. Málokoho ale napadne, že je důležité procvičovat i inteligenci vašeho domácího společníka.
psi
Ukázky

Inteligentní hry pro vašeho psa

189 Kč
151 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 20%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi
Ukázky

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

199 Kč
159 Kč
Trénink je v hlavě - 20%
Etolog a trenér zvířat RNDr. František Šusta se ve své nové knize vrací k tématu Jak se zvířata učí.
psi
Ukázky

Trénink je v hlavě

249 Kč
199 Kč
Štěně - 20%
Autorky ve své knize Štěně - Jak si vychovat nejlepšího přítele předávají své bohaté zkušenosti z výcviku psů novým majitelům štěňátek.
psi
Ukázky

Štěně

305 Kč
244 Kč
Psověda - 20%
Kdy lidé poprvé ochočili vlka? Kolik hraček znáš… Kolik slov se dokážou naučit geniální border kolie? Pozná se pes v zrcadle a má teorii mysli? Psi a matematika. Vnímají psi magnetické pole? Mohli by se dožívat 20 let?
psi
Ukázky

Psověda

149 Kč
119 Kč
Základy mantrailingu - 20%
Mantrailing – tedy vyhledávaní osob podle individuálního pachu – je trochu jiná metoda výcviku.
psi
Ukázky

Základy mantrailingu

254 Kč
203 Kč
Sportuj se psem - 20%

Udělejte ze svého psa parťáka pro běh a zažívejte společnou euforii z pohybu! Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.

psi
Ukázky

Sportuj se psem

209 Kč
167 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 20%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
psi
Ukázky

Lidé a psi: Střet kultur

199 Kč
159 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 20%
Původně anglické slovo "obedience" znamená poslušnost či ovladatelnost. A naučit psa naprosté poslušnosti bývá pro jeho majitele často problém. Tato krásně zpracovaná kniha k řešení tohoto problému hodně přispěje.
psi
Ukázky

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

254 Kč
203 Kč
Jak psi léčí - 20%
Autorka bestsellerů Maria Goodavageová nás bere na napínavou a úchvatnou cestu po celém světě, na níž objevíme nový, dojemný a fascinující svět psích lékařů.
psi
Ukázky

Jak psi léčí

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>