Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
psi

Ten nej život pro vašeho psa - 20%
Svědomití majitelé psů usilují o to, aby život jejich chlupatých miláčků byl co nejbohatší (tzv. enrichment), a proto jim dopřávají dostatek procházek, kvalitní stravy a zábavy.
psi
Ukázky

Ten nej život pro vašeho psa

259 Kč
207 Kč
Jak porozumět psí řeči - 20%
Psi jsou báječná stvoření. Chtějí vás potěšit uslintanými pusinkami a, máte-li štěstí, přinesou vám svou oblíbenou a ze všech nejumolousanější kousací hračku. Vše, co za to chtějí, je láska a pozornost … a jídlo. Tato kniha se nepouští do obvyklých detailů vlastnictví psa, jako je výběr správného psího krmiva nebo pořízení zábavných hraček.
psi
Ukázky

Jak porozumět psí řeči

179 Kč
143 Kč
Štěně - 20%
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
psi
Ukázky

Štěně

254 Kč
203 Kč
Jak si poradit s hyperaktivním psem - 20%
Jsou dny, kdy vás váš čtyřnohý miláček přivádí až na samotnou hranici fyzického a nervového vyčerpání, kdy jste zcela bezmocní a pochybujete o svých chovatelských schopnostech? Pak jste s nejvyšší pravděpodobností majitelem hyperaktivního psa.
psi
Ukázky

Jak si poradit s hyperaktivním psem

288 Kč
230 Kč
Rambo na vodítku - 20%
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
psi
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
149 Kč
Uvnitř psa - 20%
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi
Ukázky

Uvnitř psa

199 Kč
159 Kč
Dog dancing - 20%
(1x)
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
psi
Ukázky

Dog dancing

149 Kč
119 Kč
Problémové chování psů - 20%
(1x)
V knize se dozvíte nejen to, jak se pes naučí třeba pouhé přivolání, ale hlavně zjistíte, jak řešit případné problémové chování svého psa.
psi
Ukázky

Problémové chování psů

159 Kč
127 Kč
Domácí zvěrolékař - 20%
Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka.
psi
Ukázky

Domácí zvěrolékař

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3