Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
biologie

Tajemství těla - 11%
Představte si, že budeme dlouho dopředu vědět, s jakou pravděpodobností se u nás vyvine rakovina, že budeme mít k dispozici personalizované poznatky o svých genech, orgánech a buňkách.
biologie

Tajemství těla

313 Kč
278 Kč
Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 1 - 11%
Vize prehistorických světů ve čtvrté monografii legendy českého malířství. Nejproslulejší část díla Zdeňka Buriana si nyní můžete vychutnat v úplnosti a výjimečné reprodukční kvalitě.
biologie
Ukázky

Pravěký svět Zdeňka Buriana - Kniha 1

2 249 Kč
1 999 Kč
Kudy plyne Vltava - 11%
Kniha představuje zatím nejobsáhlejší přírodovědnou monografii naší národní řeky a nechybí v ní kapitoly věnované dějinám. Kniha popisuje řeku jako jeden organismus propojený geologickými i biologickými procesy a obklopený minulostí naší krajiny.
biologie

Kudy plyne Vltava

539 Kč
479 Kč
Rostliny způsobující otravy - 11%
Kniha podává ucelené informace o jedovatých a potenciálně jedovatých rostlinách středoevropské flóry, o jejich identifikačních znacích, obsahových látkách odpovědných za toxicitu, projevech otravy a možnostech pomoci postiženému.
biologie

Rostliny způsobující otravy

369 Kč
328 Kč
Záhada života - 11%
(1x)
Veškerý komplexní pozemský život má společného předka: buňku, která během 4 miliard let vznikla pouze jednou, a to z jednoduchých bakteriálních předchůdců. Byla to mimořádná náhoda, anebo ostatní "experimenty" v evoluci komplexity selhaly?
biologie

Záhada života

448 Kč
398 Kč
Konec stárnutí - 11%
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
biologie

Konec stárnutí

431 Kč
383 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
biologie

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Ve víru evoluce - 11%
Kniha MUDr. Ruckého ukazuje na příkladech mnoha nejnovějších vědeckých faktů z biologie, genetiky, chemie, informatiky, paleontologie a dalších oborů, že nové vědecké poznatky evoluční Darwinovu teorii jako vysvětlení vzniku a vývoje života ...
biologie

Ve víru evoluce

314 Kč
279 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
biologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
O parazitech a lidech - 11%

Tato kniha je o parazitech… a lidech, samozřejmě. Hned na úvod si musíme něco ujasnit: tato planeta je planetou parazitů a parazitický způsob života je nejrozšířenější životní strategií na Zemi.

biologie

O parazitech a lidech

422 Kč
375 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 148 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>