Nejprodávanější tituly v roce 2023
1.třída

Písanka - Hůlková písmena a číslice - 11%
Barevná písanka zaměřená na procvičování psaní hůlkových písmen české abecedy a číslic. Obsahuje množství obrázkových aktivit, jazykových a matematických kvízů.
1.třída

Písanka - Hůlková písmena a číslice

116 Kč
103 Kč
Hravá abeceda - 11%
Pracovní sešit obsahuje hravá cvíčení k osvojení prvních písmen abecedy, která se děti učí na začátku první třídy analyticko-syntetickou metodou. Součástí jsou grafomotorická cvičení. K motivaci žáků přispívá originální prostředí vodnické třídy a zábavné říkanky. Pracovní sešit je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
1.třída

Hravá abeceda

98 Kč
87 Kč
Barevné úlohy z češtiny pro 1. ročník - 11%
Pracovní sešit slouží k procvičování učiva v hodinách čtení a psaní ve třídě a také k domácí přípravě. Obsahuje různorodá zábavná cvičení pro upevnění a zpestření učiva. Ilustrace jsou určeny k vybarvování a procvičování učiva. Barevné úlohy z češtiny jsou součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol.
1.třída

Barevné úlohy z češtiny pro 1. ročník

98 Kč
87 Kč
Písanka 3 – První písmena - 11%
Umí vaše dítě napsat jednotlivá písmenka tvořící slova, např. mé, jsi, pa, ale, teta, Ola, táta, sůl, anebo věty Mája mele maso. Ola má sílu. Míla má laso.
1.třída

Písanka 3 – První písmena

35 Kč
31 Kč
Písanka 4 – Slova a věty - 11%
Los, Bára, Čenda, bota, Emil, vosa, datel, Ferda, rak, louka, šašek, zima, Cecilka, Váša, u tety, horko, zima, Jula, fouká atd. V tomto pracovním sešite najdou rodiče prvňáčků praktická cvičení zaměřená na psaní složitějších slov a slovních spojení.
1.třída

Písanka 4 – Slova a věty

35 Kč
31 Kč
Čeština a čtení - barevně a hravě - pracovní sešit - 11%
Českou gramatiku a pravopis si zvídaví školáci procvičí a zopakují zábavným způsobem – vybarvováním mandal a tematických vybarvovaček! Upevní si tak znalosti pravopisu, lépe si zapamatují vyjmenovaná slova, měkké, tvrdé a párové souhlásky...
1.třída

Čeština a čtení - barevně a hravě - pracovní sešit

179 Kč
159 Kč
Domácí procvičování - čeština pro prvňáčky - 11%
Prázdninové pohodové procvičování. Procvičování češtiny krok za krokem od jednodušších po ty mírně složitější úkoly.
1.třída
Ukázky

Domácí procvičování - čeština pro prvňáčky

179 Kč
159 Kč
Kouzelné psaní - Čísla - 11%
Tato knížka je ideální pomůckou pro nácvik správného psaní. Je určena pro stíratelný fix a dítě s ní může pracovat metodou "napiš a smaž", díky které si bude opakovaně procvičovat jak linky a vlnovky vedoucí ke správnému psaní čísel.
1.třída

Kouzelné psaní - Čísla

134 Kč
119 Kč
Hravá čítanka 1- pracovní učebnice - 11%
Hravá čítanka obsahuje pečlivě vybrané literární úryvky, které mají za úkol děti zaujmout a také poučit. Najdete v ní řadu kreativních a hravých úloh na práci s textem a jeho porozumění. Výukové texty doprovázejí barevné ilustrace s množstvím detailů, které rozvíjí představivost žáků. Čítanka je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
1.třída

Hravá čítanka 1- pracovní učebnice

115 Kč
102 Kč
Hravý slabikář - 11%
Slabikář obsahuje řadu básniček a pohádkových textů, které jsou doprovázeny barevnými ilustracemi v množstvím detailů určených k rozvoji představivosti. Clekem 128 stran je zpracováno hravou a zábavnou formou s množstvím úkolů, které pomohou s dalším rozvojem grafomotoriky a logického myšlení. Slabikář je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
1.třída

Hravý slabikář

145 Kč
129 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>