Nejprodávanější tituly v roce 2023
Španělština

Základy ekonomické španělštiny - 20%
(1x)
V této praktické a moderní učebnici najdete dostatek materiálů pro osvojení si ekonomické španělštiny v mluvené i písemné podobě. Učebnice je vhodná pro přípravu ke zkoušce z  obchodní španělštiny Madridské obchodní a průmyslové komory na úrovni B2.
Španělština
Ukázky

Základy ekonomické španělštiny

349 Kč
279 Kč
První slova Španělština - karty - 11%
Ilustrované karty s jednoduchou výslovností španělských slovíček pro rychlou komunikaci na cestách i osvojení základů cizího jazyka
Španělština

První slova Španělština - karty

233 Kč
207 Kč
Španělsko-český, česko-španělský šikovný slovník - 11%
Nejnovější aktualizované vydání oblíbeného španělského slovníku určeného především začínajícím a středně pokročilým žákům a studentům.
Španělština

Španělsko-český, česko-španělský šikovný slovník

296 Kč
263 Kč
Španělština - tematický slovník - 11%
Nový tematický slovník s výslovností vám pomůže systematicky rozšiřovat slovní zásobu. Přehledně rozpracovaná témata s ilustracemi a spoustou užitečných ustálených spojení ocení uživatelé napříč různými obory, středně pokročilí a pokročilí studenti.
Španělština

Španělština - tematický slovník

400 Kč
355 Kč
Robinson Crusoe - 11%
Citlivě zkrácený příběh v Angličtině - úroveň A2 KET Tato kniha podporuje výuku angličtiny pro školní mládež. V atraktivním a zábavném čtení se děti setkají s klasickým textem světové literatury připraveným pro výuku.
Španělština

Robinson Crusoe

161 Kč
143 Kč
Španělský slovník na cesty - 20%
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
Španělština
Ukázky

Španělský slovník na cesty

99 Kč
79 Kč
Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ - 11%
Tato kniha je určena pro opravdové začátečníky ve výuce jazyka a je vhodná díky svým ilustracím a celkovému dojmu jako učebnice pro MŠ či 1. třídu ZŠ.
Španělština

Čtenářský slovník pro nejmenší - ŠJ

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2