Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
ekonomie

Suverénní fondy
Publikace se snaží poskytnout čtenáři informace o suverénních fondech (Sovereign Wealth Funds, SWF) jako rostoucím fenoménu na globálním finančním trhu včetně makroekonomických i mikroekonomických souvislostí.
ekonomie

Suverénní fondy

131 Kč
Zobecněná mikroekonomie
Zobecnění mikroekonomie (maximalizace pravděpodobnosti přežití subjektu) umožnilo autorům modelovat ekonomickou racionalitu i v oblastech, kde ziskové kriterium není vhodné, jako je přerozdělování, neziskový sektor, pozitivní i negativní externality.
ekonomie

Zobecněná mikroekonomie

216 Kč
Živočišné pudy
Ekonomické dění neurčují jen racionální lidské motivy, měřitelné proměnné či matematicky vyjádřitelné vztahy, v ekonomice působí též mocné psychologické síly, které duchovní otec této teorie, John Maynard Keynes, nazval animal spirits - živočišné pudy.
ekonomie

Živočišné pudy

314 Kč
Kybersocialismus
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
ekonomie

Kybersocialismus

171 Kč
Dílo národů
Dílo národů Roberta B. Reicha, profesora Harvardovy univerzity, je živě napsanou analýzou problémů, před kterými dnes, na přelomu století, stojí nejen Spojené státy, ale i ostatní vyspělé země.
ekonomie

Dílo národů

404 Kč
Maturitní otázky - účetnictví
Publikace určená maturantům a zájemcům o studium účetnictví.
ekonomie

Maturitní otázky - účetnictví

44 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 297 položek
<< < 1 .. 28 29 30