Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
ekonomie

Zákon o obchodních korporacích - s komentářem - 11%
Zákon o obchodních korporacích je jedním z klíčových předpisů nového soukromého práva a s účinností od 1. 1. 2014 nahrazuje obchodní zákoník. Plné znění s úvodním komentářem.
ekonomie

Zákon o obchodních korporacích - s komentářem

134 Kč
119 Kč
Kapitál - 11%
Arcibiskup Marx je téměř polyhistor, znale cituje a hodnotí filosofy, ekonomy, politiky, spisovatele atd.
ekonomie

Kapitál

266 Kč
236 Kč
Marketing management - 11%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
ekonomie

Marketing management

2 061 Kč
1 832 Kč
Pracovnělékařské služby - 11%
Publikace „Povinnosti zaměstnavatele v oblasti zdravotní péče o zaměstnance“ zpracovává v současné době velmi aktuální téma.
ekonomie

Pracovnělékařské služby

359 Kč
319 Kč
Tentokrát je to jinak - 11%
Publikace předních amerických univerzitních ekonomů C. M. Reinhartové a K. S. Rogoffa si klade otázku, proč státy již řadu století opakovaně procházejí různými typy finančních krizí, jako jsou neschopnost splácet dluhy, bankovní paniky...
ekonomie

Tentokrát je to jinak

448 Kč
398 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
ekonomie

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
Ekonomie přírodních národů - 6%
Světově ojedinělá výpravná kniha o hospodaření u "přírodních národů" odkud můžeme odvozovat i základy ekonomik dneška. "Krásná kniha, která propojuje mnohé, je hluboká a přitom se čte skoro jedním dechem.", Tomáš Sedláček
ekonomie

Ekonomie přírodních národů

593 Kč
558 Kč
Kapitoly o finanční gramotnosti - 11%
Témata probíraná v jednotlivých kapitolách knihy podrobně a zároveň jednoduše vysvětlují např. jak si vybrat banku, co je to leasing, jaké údaje nalezneme ve výpise z bankovního konta, jak si propočteme, zda naše příjmy postačí na splácení hypotéky,...
ekonomie

Kapitoly o finanční gramotnosti

80 Kč
71 Kč
Procesně řízená organizace - 11%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelováníí", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
ekonomie

Procesně řízená organizace

332 Kč
295 Kč
Suverénní fondy - 11%
Publikace se snaží poskytnout čtenáři informace o suverénních fondech (Sovereign Wealth Funds, SWF) jako rostoucím fenoménu na globálním finančním trhu včetně makroekonomických i mikroekonomických souvislostí.
ekonomie

Suverénní fondy

131 Kč
116 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 296 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 > >>