Babiččiny sešitky receptů by měly sloužit těm hospodyňkám, které ještě neopovrhují vařením a hledají inspiraci pro různé příležitosti. Tato knížečka je věnována nečekaným návštěvám. Zazvoní zvonek nebo telefon a nastane nečekaná situace.
Jak říká herečka Jana Štěpánková, jednou se rozhodla vykonat něco pro lidstvo, a když svého času zjistila, co jsou cukety vlastně zač, jaká je to úžasně plodivá síla, jak málem neomezené jsou možnosti jejich použití v kuchyni.
Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje!
Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení. Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue.
Jíte rádi koláče, milujete nudle a brambory a myslíte si, že se jich budete muset kvůli cukrovce zříci? Je pravda, že při diabetu mellitu II. typu je nejlepší terapií změna stravovacích návyků. Přesto si i nadále můžete pochutnávat...
Unikátní kuchařka pro celou rodinu Adéla ještě nevečeřela byla vytvořena pro inspiraci
pokročilým kuchařům i začátečníkům. Sáhnete po ní pokaždé, když vám dojdou nápady, co
dneska rychle připravit k večeři.
K nedělnímu kalendáři vycházejí malé knížečky receptů vždy speciálně zaměřené. Vyšly už recepty základní, slavnostní a ovocné dezerty a moučníky. Letos k nim přibyly saláty a pomazánky, které mohou sloužit jako rychlé a chutné večeře.
Naše babičky byly přebornice v tom, jak doma využít doslova všechno, co se urodilo na zahradě a na poli, co vyprodukovalo hospodářství a co bylo uloženo v zásobách na zimu. A když bylo potřeba, dokázaly uvařit chutné jídlo ze skromných zásob.