Autorka byla vždy nadšená kuchařka. V průběhu života se však u ní i u jejích dětí nečekaně a postupně sešlo několik diagnóz. Celiakie, histaminová intolerance, intolerance vůči laktóze.
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
Lily Nichols ve své knize na základě více než 900 vědecky podložených informací, odkazů a zkušeností dokládá význam „opravdového jídla“ pro zdraví matky a vyvíjejícího se miminka.
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků.