Nejprodávanější Kniha v roce 2023
Severní Amerika

Národní parky USA - Lonely Planet
„Americké národní parky nabízejí jedny z nejpůsobivějších scenérií na této planetě. Šedesát pečlivě střežených výjimečných oblastí jsou výkladní skříní tohoto jedinečného koutu, kde přírodní síly vykouzlily to nejlepší ze své nepřeberné palety.“
Severní Amerika

Národní parky USA - Lonely Planet

269 Kč
Duše, buď krásná - 11%
Tato kniha obsahuje stovky fotografií, ilustrací, kreseb a map a ve vynikající kombinaci s texty je bohatým zdrojem informací o velmi intenzivním duchovním životě Inuitů.
Severní Amerika

Duše, buď krásná

448 Kč
398 Kč
Mexiko - stručná historie států - 11%
Barvité osudy této pozoruhodné latinskoamerické země od Olméků po 20.století.
Severní Amerika
Ukázky

Mexiko - stručná historie států

153 Kč
136 Kč
Mexiko - velký průvodce - 11%
Detailní obrazový průvodce po Mexiku vám umožní objevit jeho nádherné pláže, působivé fiesty, fascinující starobylé kultury, pulzující města plná ohromující koloniální architektury a jednu z nejodvážnějších kuchyní světa.
Severní Amerika

Mexiko - velký průvodce

711 Kč
632 Kč
Z korporátu na Pacifickou hřebenovku - 11%
(1x)
Naše životy jsou nabité... a najednou prázdno. Vyhoření. Řešení? Pacifická hřebenovka. Příběh, který se vám chystám odvyprávět, je tak běžný, že se mohl stát i vám.
Severní Amerika
Ukázky

Z korporátu na Pacifickou hřebenovku

359 Kč
319 Kč
Encyklopedie vúdú - 11%
Více než 900 hesel a téměř 400 stran činí z této encyklopedie nepostradatelný zdroj informací pro každého zájemce o haitské náboženství a magii i o haitskou kulturu jako takovou.
Severní Amerika

Encyklopedie vúdú

446 Kč
396 Kč
Jak se (ne)stát Američanem - 11%
Mirkův neobyčejný příběh. Skutečný příběh Čechoslováka z dob, kdy lidstvo od zkázy dělilo jedno stisknutí červeného tlačítka.
Severní Amerika
Ukázky

Jak se (ne)stát Američanem

422 Kč
375 Kč
Poznáváme Kanada - Lonely planet - 11%
Kanada je drsná, divoká a obrovská, co do rozměrů i bohatosti zážitků. V jednu chvíli můžete stanout na místě, kam možná lidská noha nevkročila, a pouhý den nato se ocitnout v kosmopolitním prostředí velkoměsta světového formátu.
Severní Amerika

Poznáváme Kanada - Lonely planet

539 Kč
479 Kč
Putování po kanadských řekách - 11%
Dobrodružné a poutavé cestopisné vyprávění o vodáckém putování po mohutných kanadských řekách a jezerech. Boj s peřejemi. Setkávání s medvědy a ostatní nespoutanou přírodou. Vnímání krajiny a nelehkého života v divočině.
Severní Amerika

Putování po kanadských řekách

314 Kč
279 Kč
Doteky okamžiku - 11%
(1x)
Fotografka, cestovatelka a dokumentaristka Petra Doležalová přináší sbírku kouzelných okamžiků, lidských osudů a náhodných setkání na nádherných místech naší planety, zachycených obrazem a slovem.
Severní Amerika

Doteky okamžiku

531 Kč
472 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>