Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
děti a mládež

Aby se holky nebály - 11%
(4x)
Dětskou knížku tvoří řada jednou dějovou linií provázaných a svěžích pohádkových příběhů, v nichž se hlavní postava Žofie něčeho bojí – ať už je to fyzika, nebo konec světa – ale nakonec se její strach vždy ukáže jako neopodstatněný.
děti a mládež
Ukázky

Aby se holky nebály

268 Kč
238 Kč
Luna z lůna - 11%
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
děti a mládež
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
223 Kč
Nejhorší rodiče na světě - 11%

Jasně, někteří (a přiznejme si, že vlastně skoro všichni) rodiče jsou trapní! Jenže to není nic proti rodičovské sebrance v téhle sbírce deseti příběhů sepsané Davidem Walliamsem. Jsou to prostě nejhorší tátové a mámy na celém širém světě...

děti a mládež
Ukázky

Nejhorší rodiče na světě

322 Kč
286 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
děti a mládež
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Prašina - 11%
(14x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
děti a mládež

Prašina

260 Kč
231 Kč
Divné děti a smutná kočka - 11%
(1x)
Na tohle prázdninové dobrodružství nezapomenete. Mila s Petrem jsou pořád divní a pořád se spolu kamarádí. Poslední týden prázdnin tráví s Milinými rodiči na chalupě na venkově, kde se seznámí s dětmi od sousedů.
děti a mládež
Ukázky

Divné děti a smutná kočka

449 Kč
399 Kč
Podivuhodný příběh Eskymo Welzla - 11%
(1x)
Hrdina této knihy nepochybně existoval. Jmenoval se Jan Welzl.
děti a mládež
Ukázky

Podivuhodný příběh Eskymo Welzla

401 Kč
356 Kč
Superstrašlivák - 11%

Na sopečném ostrově uprostřed moře hemžícího se žraloky stojí škola pro mladistvé provinilce zvaná U Nemilosrdných: vyučování je jedna velká hrůza, jídlo ve školní jídelně se skoro nedá pozřít a učitelé dětem nahánějí strach...

děti a mládež
Ukázky

Superstrašlivák

358 Kč
318 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
děti a mládež

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>