Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sci-fi

Stroj fantazie
Ve sbírce Stroj fantazie přichází Ladislav Szalai s dalšími 21 scifi a fantasy povídkami. Jak je u něj zvykem, nabídne čtenáři celou škálu témat – od úsměvných hříček až po vážnější zamyšlení nad absurditou našeho světa, respektive vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Stroj fantazie

69 Kč
Vládce hurikánů
Speciální agent Mark Stone a jeho přítel android Ray jsou v naší budoucnosti vysláni na planetu, která je nejen daleko od Země, ale je i vzdálená v čase. Jejich úkolem je zabránit kosmické mezirasové válce.
sci-fi
Ukázky

Vládce hurikánů

59 Kč
Zapomenutý vesmír
Soubor čtrnácti povídek žánru science fiction představuje svérázného autora, jemuž nechybí originální nápady, bystré postřehy a satirické ostří, namířené na neduhy současné civilizace, groteskně zvětšené a promítnuté do budoucího času.
sci-fi
Ukázky

Zapomenutý vesmír

69 Kč
Arkonidský lovec - 30%
Kantiran se dostává na Arkon, do centra impéria, a absolvuje školní dráhu kadeta. A také se dozvídá, kdo jsou jeho skuteční rodiče: Pozemšťan Perry Rhodan a Ascari da Vivo, admirálka impéria.
sci-fi
Ukázky

Arkonidský lovec

30 Kč
21 Kč
Hyperšok - 30%
Kantiranův divoký útěk pokračuje - jeho cíl je přitom stále nejistý. Současně dochází v Mléčné dráze k zásadním změnám, a to v míře, která překračuje všechna očekávání...
sci-fi
Ukázky

Hyperšok

30 Kč
21 Kč
Planeta mýtů - 30%
Perry Rhodan a Atlan se vypravili na nebezpečný let. Do jak velké míry je ve skutečnosti jejich průlom do hvězdného oceánu riskantní, nemohou ovšem ještě vědět - stejně jako nikdo z jejich přátel, kteří zůstali na palubě Leifa Erikssona.
sci-fi
Ukázky

Planeta mýtů

30 Kč
21 Kč
Země a impérium
Jak se odvíjely vztahy mezi Zemí a Vesmířany v době, kdy radiace neodvratně narůstá, ale Země je dosud stále na vrcholu sil? Na tyto otázky lze najít jednu z možných odpovědí v románu Země a impérium, paralelním vesmíru, který stvořil Jiří Dobrylovský.
sci-fi
Ukázky

Země a impérium

109 Kč
Druhý krok nikam
Profilová povídková sbírka.
sci-fi
Ukázky

Druhý krok nikam

150 Kč
Zobrazuji 471 - 480 z 478 položek
<< < 1 .. 46 47 48